Hovudside

Slik feilsøker Brink er Lighting

by Walther

Brink er en verdensomspennende leverandør av sikkerhetstjenester og produkter, inkludert sikkerhet lysanlegg. Selskapet ble stiftet i 1859. Dens tjenester inkluderer pansret transport og cash management. Brink er gir også logistikk og sikkerhetsløsninger for banker, bedrifter og huseiere. Brink sikkerhets lyssystem omfatter motion-sensor teknologi. Vanlig omsorg og inspeksjon av en Brink er 7011 sikkerhet belysning system kan bidra til å optimalisere sin fortsatte ytelse.

Bruksanvisning


•  Inspiser pære hvis den blinker midlertidig eller ikke i det hele tatt. Erstatte pære hvis nødvendig. Skru av linsedekselet ved å dreie det mot klokken, og deretter fjerne den. Fjern reflektoren forsamlingen. Pakk den gamle lyspæren ved å trekke det forsiktig rett ut av kontakten. Rett inn utstikkerne av den nye pæren med de ledende delene av kontakten og skyv den forsiktig rett inn i kontakten til det er helt forseglet. Sett reflektoren montering og linsedekselet over pære. Skru linsedekselet med klokken til den er tett knyttet.

•  Nullstill "Automatisk Operasjon" modus hvis enheten ikke å aktivere etter dagslys timer. Slå av tilsvarende veggbryter for et sekund, og deretter på igjen. Flomlyset vil bli deaktivert inntil motion-sensor registrerer bevegelse.

•  Sjekk strømbryteren hvis sikkerhet belysning systemet ikke fungerer. Hvis en bryter har slått ut, tilbakestille det. For mange elektriske apparater på krets kan føre til en overbelastning. Fjern eventuelle unødvendige enheten fra kretsen for å unngå å snuble breaker mens lysene er aktive.