Hovudside

Slik fjerner lukt fra Thrift Store Second Hand Klær

by Walther

Slik fjerner lukt fra Thrift Store Second Hand Klær

Fjerne lukt fra bruktbutikk klær krever noen enkle rengjøring teknikker og litt tid. Noen ganger bare vaske klær kan fungere godt; Men vask alene ikke alltid gjøre triks. Vanskelige lukter som sigarett røyk eller kroppslukt kan trenge inn i stoffet i lange perioder av gangen og ødelegge en perfekt god antrekk. Ekstra rengjøring tiltak eller behandlinger er nødvendig for å forvandle stinkende brukte plagg i friske, wearable klær. Ta deg god tid og ikke stresser denne prosessen, fordi det kan ta lengre tid å få lukten ut av noen klær.

Bruksanvisning


•  Smell plagget første til å bestemme hvor mye arbeid som kan være nødvendig å fullstendig eliminere lukt. Sterk lukt krever mer arbeid og tid mens lyset lukt kan bare kreve en enkel vask.

•  Påfør et tynt lag av flekkfjerner til noen områder der du ser flekker og masserer flekkfjerner inn i stoffet med en fuktig vaskeklut.

•  Sug en eller flere plagg i vasken i 30 minutter med 1/2 kopp vaskemiddel og en scoop av enzym renere. Enzymet renere bidrar til å suge opp lukt, spesielt lukt som kommer fra kroppen og vaskemiddel bidrar til å friske stoffet og gi ekstra renseevne. Soaking stoffet gir ingredienser tid til å synke inn i alle fibrene.

•  Skyll plaggene ut fem ganger etter soaking tidsperioden er opp. Ring ut stoffet og skyll og gjenta til det ikke såpebobler er sett. Plassere ekstra flekkfjerner på plagg som fortsatt har flekker.

•  Vask alle plagg i vaskemaskinen med en kopp vaskemiddel og 1/2 kopp natron.

•  Hang opp en kleskolleksjon i din bakgård og plassere våte klær på kleskolleksjon med klær pins. Sette klær i tørketrommelen eller henge opp på en kleshenger på badet hvis været ikke tillater deg å friske klær ved lufttørking. Milde brisen er best fordi luften presser gjennom materialet og legger litt av utendørs friskhet til gamle plagg.

•  Smell plaggene etter hvert klesplagg er tørr. Gjenta hele denne prosessen hvis klærne fortsatt lukter.

Tips og advarsler


  • Noen bruktbutikk plagg kan ikke lukte som kroppen lukt eller røyk, men disse elementene kan lukte som støv og skitt fra å sitte i lange perioder av gangen. Disse lukt er lett å komme seg ut. Smell plagg først å finne ut hvor mye vasking er nødvendig.
  • Plassere klærne i tørketrommelen med duftende tøymykner ark hvis du ikke har et område å henge en kleskolleksjon.