Hovudside

DIY baby Cradle

by Walther

DIY baby Cradle

Babyen vugger og barnesenger er et dyrt - spesielt i en butikk - investering for fremtidige foreldre. Du kan lage en søt, rocking vugge som kan sitte ved siden av sengen, slik at du kan nå ned i natt å rocke babyen til å sove igjen, ved hjelp av en flettet skittentøyskurv, pute, stoff, og noen verktøy.

Bruksanvisning


•  Spray maling flettet kurv og dukkegynge stolben hvit. Sørg for å gjøre dette i et godt ventilert sted. La det tørke helt før du fortsetter til neste trinn (24 til 48 timer).

•  Fest bena til flettet kurv. For å gjøre dette, bore styrehull i alle de fire beina ved hjelp av makt drill. Legg en skive på hver skrue. Bore deretter hver 8 tommer treskrue gjennom en av 1X2 tre blokker. Linje disse blokkene opp i kurven, slik at de er på toppen av hvor rocker ben vil møte kurven. Bor skruer gjennom kurven og inn beina slik at de er tett knyttet.

•  Linje kurven med puten. Sette et tynt lag av varm lim på innerkantene av bunnen av kurven og på tre blokker som holder benene på plass. Skyv pute ned i kurven med hendene. Det er sannsynlig puten er større enn kurven nederst, er det greit, som du vil at pute til pute sidene av kurven, så vel.

•  Tuck i flanell fôr. Kutte stoffet slik at det er omtrent samme størrelse som toppen av kurven. Dette cutout trenger ikke å være nøyaktig. Det er faktisk lurt å gjøre litt større enn du trenger. Sett litt varmt lim på puten og trykk på midten av stoffet ned på det å holde den på plass. Deretter pent brette og samle kantene av stoffet rundt inne, øvre kant av kurven, varm liming den på plass mens du går.

•  Test din rocker før du setter barnet inn i det for å sikre at det er balansert og stoffet er trygt. Foreta justeringer som er nødvendig, deretter stein-a-bye baby og nyte DIY vugge.