Hovudside

Ved å plante Collard Greens

by Walther

Ved å plante Collard Greens

Havard vokse godt under de kalde delene av våren og høsten, og modnes i løpet av få måneder etter planting. Disse næringsrike grønnsaker tjene som gode kilder til vitamin K, vitamin A, vitamin C og mineraler. Plant Collard greener tidlig på våren for en mid-sommer høst og igjen i midten av sommeren for en sen høst innhøsting.

Forbereder Collard Seedlings


Starte Collard frø innendørs midt på vinteren for å sikre at de er klare for utendørs transplanterer våren. Slå opp den siste felles frost dato i ditt område og telle tilbake 04:56 uker å finne den beste tiden å starte frøene. Sow Collard frø 1 cm mellomrom og 1/2 tommers dypt i frø leiligheter. For rask og pålitelig spiring i frø leiligheter, holde jorda mellom 65 og 70 grader Fahrenheit. Sett en jord termometer inn i jorden for å kontrollere temperaturen. Frøene spirer i en til to uker.

Starter Spring Seeds Outdoors


Sow Collard frø utendørs om våren når jordtemperaturen varmes til 45 grader Fahrenheit i løpet av dagen. Begynne å sjekke temperaturen jorda om våren ved å sette inn en jord termometer inn på topp 3 til 4 inches over hagen sengen. Når jorda er varm nok, spre en 2-tommers-dype lag av kompost over jordoverflaten, og før det inn i de 10 inches av jord. Kålen krever dyp jord for å vokse godt. Lag en fure 1/2 tommers dyp og plassere frøene en tomme fra hverandre i furen. Dekk frøene med 1/2 tommers av jord. Når spirene dukke opp, for å tynne raden ved å trekke ut nok frøplanter skape en avstand på 6 inches mellom planter. Avhengig av variasjon, grønne grønnsaker er klar til å høste i 65 til 80 dager.

Transplantere Seedlings Outdoors


Plant Collard frøplanter utendørs om våren når all sjanse for en sen vår frost er forbi. Collard greener er mer kaldt hardfør enn mange årlige grønnsaker, men en sen frost kunne drepe konkurranse frøplanter. Kålen er tolerante for kaldt jord og kan plantes så snart bakken tiner. Se etter frøplanter på ditt lokale Bondens marked eller plante butikken. Alternativt kan du transplantere dine egne frøplanter. Havard vokst fra frø er klar til å høste 40 til 50 dager etter utendørs planting.

Plante en Fall Crop


Havard er både en tidlig vår avling og en sen høst avling. Starte en ny plante fra frø i midten til slutten av sommeren. Fastsette første vinteren frost dato i ditt område. Plantene ta 65 til 80 dager fra planting til høsting, så plante frøene tidlig nok i sommer at plantene har tid til å modnes. Havard er spiselige på alle stadier av vekstsesongen. Hvis en tidlig frost truer din avling, høste greenene før de fryser.