Hovudside

Juridisk ideer for Lekeplasser

by Walther

Juridisk ideer for Lekeplasser

Landskaps rundt bakgården swing sett eller lekeplassen i nabolaget krever å ta et skritt tilbake og ser på lekeområde som et barn ville. Gartner må være funksjonell slik at den ikke forstyrrer larmende spill. Landskapet må også flatere område med en enkel design for å gjøre lekeområdet innbydende. Lekeplass landskap krever noen enkle elementer for å skape et behagelig sted for lek. Enkle planter, godt utstyr, en myk overflate for landing og lettelse fra solen er enkelt å levere med litt planlegging.

Surfacing


Plassere et lag mulch, gummi mulch eller matter under lekeplassen tilbyr et mykt sted for krasjlandinger. Barn faller på lekeplasser like sikkert som solen vil skinne. Imidlertid tilveiebringe et lag av mykt sengetøy letter de uunngåelige faller. Mulch kan ligge i et innrammet i området som gir god plass rundt omkretsen av lekeapparater. Satse på minst 6 meter fra kanten av rammen til stykket satt til å tillate for barnas beskyttelse bør de faller av svinger eller lysbilde. Enhver slik overflaten skaper en bonus barriere mot ugress, bidrar til å holde lekeplassen området ser skarp med minimalt vedlikehold.

Sun Vs. Nyanse


Visjoner om en solrik dag på lekeplassen vekker varme minner fra barndommen lek og moro. Det minner også av brent bunn glir ned varmt metall og plast lysbilder. Lekeplasser fange sola og hold den i til tider, noe som gjør for sporadiske ubehagelig episoder av spill. Vurdere å plante høye skyggen trær rundt lekeplassen å tilby perioder med skygge og sol. Dette gir barna det beste fra begge verdener for å imøtekomme både kjøligere og varmere dager. Bare sørg for at noen treplanting ikke forstyrre lekeapparater. Også vurdere å legge en picnic bord eller et lysthus for \ improvisert piknik og snack tid godbiter.

Hardføre planter og busker


Rundt et lekeområde med flotte planter skaper den perfekte paradis for barna å leke i. Det gjør egentlig ikke jobbe for plantene selv. Følsomme planter har ingen plass i nærheten av en lekeplass hvor skade kan og vil skje. Velg solide eviggrønne busker, busker og pryd gress som kan håndtere litt bashing fra en kickball. Begrense blomstrende busker og planter, samt å holde flygende insekter til et minimum. Barn elsker å plukke blomster og noen ganger invitere biene til å svi som et resultat. Utelate blomstrende busker og la barna og bier til deres fremtidige virksomhet.