Hovudside

Slik fjerner Skyet Flekker på Glass-brennere

by Walther

Slik fjerner Skyet Flekker på Glass-brennere

Når en skyet film vises på glass brennere eller annen glassoverflaten, er det en indikasjon på at vannet du bruker til å vaske glasset inneholder mineraler. Mineralforekomster forårsaket av hardt vann notorisk forlate hvite flekker og skyet filmer på en rekke glass og glassflater. Mens behandle din vann for å redusere mineraler i vannet hindrer disse flekkene, kan du bruke en kombinasjon av hjem rettsmidler for å bli kvitt den hvite filmen som forårsaker dine brennere å se skitne selv når de er rene.

Bruksanvisning


•  Plasser glass brennere i en dishpan. Hvis de er for store til å ligge flatt, kan du suge og vaske den ene enden av gangen eller bruke badekaret i stedet.

•  Heat ufortynnet hvit eddik i en gryte til det er varmt, men ikke kokende. Hell det oppvarmede eddik over glass brennere og la dem trekke i 30 minutter. Det milde syre i eddik naturlig fjerner hardt vann flekker som forårsaker glasset skal vises skyet.

•  Skrubb overflaten av brennere med en fin karakter stålull for å fjerne løsnet mineralforekomster. Skyll brennerne med vann og tørk med en lofri kjøkkenhåndkle.

•  Kombiner like deler sitronsaft og natron for å skape en mineralforekomst fjerne kratt. Bland løsningen med en skje, og deretter bruke en kvart stor mengde til en fuktet håndkle. Skrubb lime inn i området av de rester skyet film og la den sitte i 10 minutter.

•  Skyll av brennerne for å fjerne lim og rester skyet film. Tørk brennere med et kjøkkenhåndkle og legg dem tilbake på stovetop.