Hovudside

Slik installerer sammenhengende røykvarslere

by Walther

Slik installerer sammenhengende røykvarslere

Sammenhengende røykvarslere tillate sensoren i en alarm for å utløse hørbar og visuell varsling system i de andre alarmer. De er nyttige i flere rom boliger der, hvis en brann skulle starte i en ubebodd del av hjemmet, er beboerne i en annen del av hjemmet advart om faren. Det er anbefalte steder for røykvarslere og også spesifikk installasjon, drift og testkrav.

Bruksanvisning


•  Bestem plassering for dine sammenhengende alarmer. Finn den første alarmen i umiddelbar nærhet av soverom. Finn flere alarmer på hvert nivå. Trapper er også gode steder fordi de fungerer som skorsteiner. Montere alarmer på vegger eller tak. Tak holdere bør være minst 4 inches fra sideveggen. Veggfester bør være minimum 4 inches og maksimalt 12 inches under taket.

•  Wire alarmkretsen. Alarmen ledninger skal kjøres fra en un-slått 120V strømkilde til koblingsbokser. Koble fra strømmen, og koble den svarte og hvite ledningene fra strømkilden til den svarte og hvite ledningen på hurtigkoblingen på den første alarmen. Koble den svarte og hvite ledningene fra den første alarmen raskt kontakten til den svarte og hvite ledningen på den andre kontakten, og så videre. Koble en tredje oransje, rød eller gul ledning mellom alarmer. Det er ingen tredje ledning fra strømkilden. Mange områder vil kreve en elektriker til å gjøre de endelige tilkoblingene.

•  Fest alarmene. Fest monteringsringen til taket. Trekk hurtigkobling gjennom ringen, og koble den til alarm. Rotere alarmen på monteringsringen med urviseren til den girer på plass.

•  Trekk den utstikk kategorien batteriet ut å koble til batteriet, og teste alarmene ved å trykke på "Test" knappen i minst fem sekunder.

•  gjenopprette strømnettet.

Tips og advarsler


  • De fleste alarmer kan bare være forbundet til andre alarmer av samme fabrikat.