Hovudside

Slik installerer en Kick-Space Heater

by Walther

En kick-plass ovn er også kjent som en tå-plass ovn. Det er installert under et skap eller forfengelighet. Det kan også bli funnet i trapper eller under vinduet seter. Disse ovnene er små og kan legges hvor baseboard eller panelovner ikke kan passe. De ofte gjør en bedre jobb enn baseboard varmeovner. Kick-varmeovner kommer med termostater, tidtakere og sikkerhet stenge funksjoner. Du kan installere denne ovnen i en ettermiddag og legg til litt varme til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Slå av all strøm til kretsen du skal jobbe på. Skjær åpningen på veggen for bryterboksen. Finn en praktisk og lett tilgjengelig sted som over en kjøkkenbenk. Klippe det ut med et verktøy kniv og kaste bort gips rusk.

•  Line opp ovnen på ønsket sted og bore små hull i hvert hjørne med en borekrone. Skjær ut langs hullene med et verktøy kniv og fjerne gips og rusk.

•  Fisk den første kabelen fra varmeapparatet åpning gjennom bryterboksen åpningen. La to meter klaring utenfor varme åpningen. Fest kabelen til bryterboks med en kabelklemme. Sikre en annen kabel til bryterboksen med en kabelklemme og fiske den fra bryterboksen til varmeapparatet åpningen. Trekk den ut slik at det er to meter klaring som den forrige kabelen.

•  Finn koblingsboks og koble den nye kabelen ledninger til eksisterende ledninger i boksen. Gjøre tilkoblinger i koblingsboksen i henhold til produsentens instruksjoner. Brett alle ledningene på plass og inne i boksen og installere bryteren. Fest det medfølgende dekselet til veggen med en skrutrekker og skruer.

•  Koble kablene til varmeapparatet og skyv varmeren på plass over åpningen. Skru den inn i veggen eller skap med skruer og en skrutrekker. Slå på strømmen til kretsen igjen og teste varmeren for å kontrollere at det fungerer som det skal.

Tips og advarsler


  • Det er godt å la to meter kabel slakk slik at varmeapparatet kan tas ut og rengjøres ved behov.