Hovudside

Hjem rettsmidler som holder Pool Water Clear

by Walther

Hjem rettsmidler som holder Pool Water Clear

De fleste mennesker slår til "utprøvde og" kjemiske rengjøringsmidler når det gjelder tid til å behandle og rense sine svømmebassenger. Disse kjemikaliene er ofte dyre, og noen kan føre til hud og øyeirritasjoner til svømmere. Du kan bruke mindre inngripende hjem rettsmidler for å rense bassenget hvis du ønsker å gi et naturlig miljø for svømmere.

Bakepulver


Ifølge Pool Solutions.com, kan minst 100 forskjellige ting føre til at vannet i svømmebassenget for å slå skyet. Et svømmebasseng må skape en balanse mellom de gode bakterier og dårlige bakterier. De fleste rettsmidler ringe for å legge til ekstra klor i vannet. Hvis vannets pH-balanse er mellom 7,2 og 7,5, men du kan legge natron til vannet for å hjelpe klare det opp. Dette fungerer som en erstatning for klor fordi natron er et naturlig rengjøringsmiddel. Dette vil også begrense mengden av brennende øynene dine når du svømmer.

Saltvann


Mange pool eiere konverterer fra kjemisk kontrollert ferskvann til saltvann. Nivået av salt i bassenget er knapt påvisbar ved svømmere, men saltet gir de nødvendige syrer for å hindre algevekst. Når saltet bryter ned, konverterer det til en bakteriedrepende form av naturlig klor.

Hydrogen Peroksid


Hydrogenperoksyd brytes ned til vann og oksygen, og virker som en naturlig alternativ til klor. Denne type klor alternativ er ikke bare folk-trygge, det er dyre trygg også. Ifølge using-hydrogen-peroxide.com, er hydrogenperoksyd også trygt for omgivelsene som det fordamper. Dette gir en vinn-vinn-situasjon for miljøbevisste pool eiere.

Renseanlegg


Mange huseiere på jakt etter naturlige hjem rettsmidler for rengjøring sine bassenger er ofte planteelskere. Ved hjelp av planter som dam liljer vil hjelpe deg oksygenere dammen og begrense veksten av alger. Planter også konvertere bakterier i mat, som bidrar til å fjerne de dårlige bakteriene fra bassengvannet. Denne type basseng kalles et naturlig basseng.