Hovudside

Naturlige hindringer til sølvkre

by Walther

Naturlige hindringer til sølvkre

Sølvkre er ofte funnet i mørke, fuktige steder i et hjem. Disse rask bevegelse insekter kan skape kaos i et hjem, fôring på papir, bok bindinger, tapet, stoff, og pappesker. Sølvkre kan være vanskelig å bli kvitt. Gi avkall på de sterke kjemikalier og prøve noen miljøvennlig skadedyrbekjempelse ved å utsette insekter til naturlige hindringer og kjøre dem fra hjemmet ditt.

Rosmarin blader


Rosmarin blader er effektive avskrekking for Sølvkre. Plasser rosmarin blader på steder der du har oppdaget disse sølvfargede skadedyr. Sølvkre graviterer mot fuktige områder som kjellere og loft. Stedet forlater langs ytterveggene på loftet og i mørke hjørner av kjellere. Duften av rosmarin vil sende skadedyr pilende ut av huset. Friske rosmarin blader fungere bedre enn tørket rosmarin fra krydderskapet. Vokse rosmarin i hagen din for en pågående lager av blader for ditt hjem.

Costmary Leaves


Costmary, eller søt Mary, blir ofte kalt Bibelen blad eller Bibelen anlegget. Det var vanlig å plassere kvister costmary som bibel bokmerker fordi minty lukten ville holde Sølvkre fra skade familien Bibelen. Før regjeringen registrert fødsler, ekteskap og dødsfall, de ble spilt inn i familie bibler som var gått fra generasjon til generasjon. Hjelp costmary var svaret til å bevare dokumentert historie. Plasser costmary blader i kjelleren, skap og vaskerom. Også plassere noen i bokser som er lagret på loftet, som Sølvkre liker å spise bort på papp.

Agurk Peels


Agurk skreller er sagt å kjøre bort Sølvkre. Neste gang du bruker en agurk for en salat, lagre skreller for din sølvkre skadedyrbekjempelse. Den sterke lukten fra skreller avskrekker insekter. Fjerning av skall med en kniv vil produsere tykkere strimler, som er mer effektive enn de strimler av skallet fjernes med en potetskreller. Plassere to strimler av skallet på hver spot der du har sett den Sølvkre, inkludert skap og kott. Plasser en peeling på gulvet hver par føtter i kjelleren. Erstatte skreller når de tørker ut hvis du fortsatt se Sølvkre i ditt hjem.

Eucalyptus Oil


Eucalyptus olje fungerer godt på steder der klær er lagret. Sølvkre kan forårsake skade på tekstiler og ofte finner veien inn kommoder samt garderobeskap. Sølvkre forlate lys brune flekker på stoff som mange ganger ikke kommer ut i vask. Insektene regelmessig spiser små hull i rayon stoff. Sølvkre prøver ofte å spise bomull og lin, men de kan ikke fordøye tekstiler. Forhindre Sølvkre fra skade klærne ved å tørke eucalyptus olje innsiden av skuffer og skap. Kjøpe ren eucalyptus olje på en naturlig mat butikk. Hell oljen på en myk klut og tørk veden på innsiden av skuffene dine. La oljen tørke helt før du returnerer klær til skuffene.