Hovudside

Hvordan koble en ADT Hjem Alarm til trådløst internett

by Walther

Hvordan koble en ADT Hjem Alarm til trådløst internett

Din ADT hjem alarm er spesielt designet for å beskytte ditt hjem og din familie fra innbrudd. ADT alarmer vanligvis utelate en høy pitched støy når noen prøver å bryte barrieren, og alarmene kobles vanligvis via telefon til politistasjonen. Men du kan også koble din ADT alarm til den trådløse Internett-tilkobling, noe som gir raskere respons og mer informasjon bør alarmen aktiveres.

Bruksanvisning


•  Har du en ADT alarm med trådløse muligheter installert i hjemmet av en profesjonell. Eldre modeller kan ikke koble til Internett.

•  Slå på ADT alarm og angi preferanser på alarmen menyskjermen for når det skal aktiveres, og hvordan du slår den av. Din profesjonelle vil lede deg gjennom disse trinnene for å sikre at det er satt opp riktig. Når den er installert, vil den profesjonelle gi deg nettsted der du kan sjekke din ADT alarm. Han vil også instruere deg om hvordan du setter inn et brukernavn og passord. Hver lokal alarm selskap som bruker ADT produkter vil ha sin egen hjemmeside til å overvåke alarmer.

•  Slå på datamaskinen og logg på den spesifikke nettsiden at ADT profesjonell ga deg. Dette er ikke en generell ADT området, men et stedsspesifikt til din alarmselskap. De overvåker din alarm for deg, og varsle det lokale politiet hvis den går av.

Tips og advarsler


  • Installere et kamera til alarmen hvis du ønsker å ha et kamera som du også kan se på samme sted. Din profesjonelle vil guide deg gjennom dette, som hver type alarm og kamera fungerer annerledes.