Hovudside

Hvordan å beskjære Silver Birch Trees

by Walther

Hvordan å beskjære Silver Birch Trees

Sølvet bjørk er en populær hage og landskaps treet. Det er også kjent som den hvite bjørk på grunn av sin lyse bark, som er dens mest karakteristiske trekk. Barken flak og skreller som sølv bjørk treet vokser. Trærne er slank og kan vokse så høye som 50 meter. Oppdra en sølv bjørk hell krever kunnskap om hvordan å holde treet sunn og voksende. Dette inkluderer tenderer til jord samt sporadisk beskjæring.

Bruksanvisning


•  Beskjær bjørk tidlig på våren for å unngå skade på treet når den er begynt å knopp eller produsere blader.

•  Undersøk alle grener for tegn på insektskader. Bjørkeboremaskiner er problematiske insekter; de forlater hull i grenene og kan svekke eller drepe treet. Klipp av eventuelle greiner som viser tegn på insektskader.

•  Kontroller treet for døde eller døende greiner og klippe dem av på basen for å unngå spredning råte til resten av treet.

•  Se etter grener som truer med å ubalanse treet på grunn av overdreven størrelse. Fjern grener som forstyrrer balansen eller utseendet på sølv bjørk.

Tips og advarsler


  • Hengebjørk bør få minimal beskjæring, som de produserer overflødig saft fra kutt sår, og dette kan svekke eller drepe treet hvis for mange greiner fjernes.