Hovudside

Kriminalitet overvåkingsprogram

by Walther

Kriminalitet overvåkingsprogram

Uansett hvor trygg du tror du er i ditt eget hjem, er det alltid en mulighet for hjem invasjon. En av de beste forholdsregler du kan ta er å installere et hjem sikkerhetssystem, og ingen sikkerhet system er komplett uten rett program for å kjøre den.

Fordeler


Kriminalitet avlytting programvare er mye mer fordelaktig enn den tradisjonelle kamera og båndopptaker metode. For en, vil du ikke trenger å arkivere kassetter som programvaren vil lagre opptakene av din videoopptak. En annen fordel ville være kvaliteten av video; vanligvis den digitale programvaren vil gi deg et bedre bilde enn en videotape.

Spesifikasjoner


De fleste sikkerhetsprogramvare programmer vil komme standard med mulighet til å være i stand til å lagre alle overvåkingskamera opptak på harddisken. En annen standard funksjon er å kunne se flere kameraer på en gang. Noen valgfrie funksjoner inkluderer Oppdager alarmer, ta skjermbilder eller automatisk kontakte din lokale politiet.

Pris


Prisene kan variere avhengig av hvor avansert et system du trenger. Hvis du bare har noen få overvåkingskameraer, kan du nøye deg med en grunnleggende system. Hvis du trenger flere kameraer og har flere alarmer i systemet (dvs. vindus alarmer, brannalarm) du vil, selvfølgelig, ender opp med å bruke mer penger. Per desember 2010, kan en grunnleggende program koste så lite som $ 20 og de mer avanserte programmene kan variere oppover på $ 500.