Hovudside

Is My Hibiscus døde?

by Walther

Is My Hibiscus døde?

Å finne ut om ditt hibiscus er død hjelper deg å forstå hva løpet av handlingen til å ta. For eksempel, hibiscus planter inn dvalen om vinteren, noe som ofte gir dem inntrykk av å være død. Alternativt faktiske helseproblemer føre dem til å se ut som de er døde eller døende. Gartnere må gi forsvarlig omsorg for deres hibiscus under dvalen, så vel som gjennom hele vekstsesongen, for å forhindre død.

Dvalen


Hibiscus planter inn dvalen tidlig i høst til vinter hvor blader vanligvis blir gule og faller ut av anlegget. Men de begynner å vokse nye blader i februar eller mars. Hvis ingen ny vekst skjer, kan det hende at anlegget ikke har forvitret vintermånedene. Gartnere kan holde sine hibiscus planter semi-dvale ved å gi dem tre timer med sollys om dagen.

Testing Stems


Gartnere kan sjekke deres hibiscus stilkene med en skarp kniv for å se om de har dødd ut. Sterilisere kniven for å hindre spredning en sopp sykdom til anlegget ditt. Dypp kniven i en blanding av 70 prosent denaturert alkohol og 30 prosent vann. Tørk av bladet, og skrape veden av en stamme. Hvis du ser grønn-hvite eksponert under skrape, er hibiscus anlegget i live. Brun eller svart under skrape indikerer at stammen eller plante har dødd. Å vite om hele toppen av planten er død, skrape tre like over jorda linjen å se på fargen på sine vann ledende vev.

Røtter


Hibiscus anlegget kan se helt død, men har levende rotsystemer, ifølge mester gartner Sonia Day fra hjemmet ditt. Gartnere kan beskjære tilbake alle døde eller skadet stammer for å se om deres hibiscus anlegget gjenvinner. Lage 45-graders nedadgående kutt i 2 til 3 inches av levende tre når du fjerner døde deler av anlegget. Vanne planten med regnvann eller flaskevann; vann fra springen bidrar til salt buildup i jord, noe som kan føre til skade på allerede lider rotsystemer.

Omsorg


Oppmuntre sunn vekst fra en døende, skadet eller usunn utseende hibiscus anlegget. Gjødsle din hibiscus med flytende gjødsel i løpet av mars og april eller når temperaturen er mellom 68-75 grader Fahrenheit. Vent å se om hibiscus anlegget produserer noen knopper eller ny vekst. Gjødsle planten din hver sjette uke i vekstsesongen. Hvis rotsystemet og planten er død, kan du kompostere anlegget så lenge du vet det ikke dø fra noen soppsykdommer.