Hovudside

Gjør Syriner frastøte Flies?

by Walther

Gjør Syriner frastøte Flies?

Syriner er attraktive i hagen, men de bringer praktiske pest-repelling egenskaper samt skjønnhet til utendørs landskap. Lilla planter vil frastøte noen uønskede skadedyr og bidra til å beskytte andre planter fra fare, men at de ikke frastøte noen av hage fluer som kan terroriserer plantene dine. Av samme token, vil syriner ikke sjanse til å tiltrekke skadelige fluer til din hage områder, heller.

Voksende Syriner


Hardfør lilla blomster kan dyrkes over hele USA, bortsett fra i noen svært varme, sørlige områder som ikke tilbyr den kalde vintre plantene trenger. Plantene er lite vedlikehold, trenger litt mer enn vanlig beskjæring for å holde seg friske og få blomster av lilla, hvit, rosa og blå til hagen. Den vanlige lilla, Syrin, er den vanligste syrin fabrikk i USA

Pest Repellent


Syriner gjør frastøte noen skadedyr, men de er mye større enn fluer. Både hjort og kaniner finne lilla blomster ubehagelig, og hverken vil ete eller nærme plantene hvis de kan unngås. Hjort og kaniner er svært skadelig i grønnsakshager. Plant lilla blomster nærheten vegetabilske senger og andre områder av hagen du ønsker å beskytte mot disse glupske, skadelige eaters. Skadeinsekter som fluer er mye mindre i størrelse enn andre dyr, men de kan være svært skadelig og selv dødelig for hageplanter.

Repelling Fluer


Syriner ikke frastøte fluer, men andre hageplanter vil holde dem i sjakk. Blomkarse, som vokser i varme fargetoner av oransje og rødt, er effektiv på å holde hvite fluer unna. Vokst sammen, løk og gulrøtter frastøte rust fluer. Fluer er små i størrelse, men svært skadelig for planter. Hvite fluer og rust fluer lever av plantenæringsstoffer, skadelige blomster, frukt og blader som de gjør det.

Lilac Skadedyr


Syrin er utsatt for angrep av skadedyr noen, men ikke fluer. Boremaskiner og skalaer, to skadelige skadeinsekter, trekkes til lilla planter. Den lilla borer, også kjent som aske borer, strømmer på saft inne blader og kan være dødelig for lilla planter. Oystershell skala, også kjent som pansrede skala, også mate tungt på lilla planter. Syriner er ikke utsatt for angrep fra hagen fluer.