Hovudside

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i Spania

by Walther

Hvordan Grow Frukt og grønnsaker i Spania

Voksende frukt og grønnsaker hjemme kan være givende og utfordrende. Alle som har en naturlig grønne fingre tar glede i å bringe sammen voksende planter og høster en rik frukt og grønnsak avling på slutten av sesongen. For å være vellykket, men frukt og grønnsaker må vokse i områder som gir den riktige dyrkingsforhold, med mye sol og varme. Spania, som faller inn voksende soner 8 til 10, gir et miljø som kan støtte mange frukter og grønnsaker året rundt.

Bruksanvisning


•  Ta kontakt med din lokale hagearbeid samarbeidsvillig forlengelse for å bestemme din spesifikke voksende sone i Spania. Sentrale Spania er i voksende sone 8, som blir litt kjøligere i vinter, mens det meste av Spania faller i sone 9 og synker til 20 eller 30 grader Fahrenheit i vinter. Kysten av Spania nesten aldri faller under 30 til 40 grader Fahrenheit. Å vite din sone vil bidra til å finne ut hvordan å plante frukt og grønnsaker.

•  Klargjør et nettsted eller satt opp på dine valgte frukt og grønnsaker. Spania vil støtte sommeren grønnsaker (tomater, paprika, auberginer, sommer squash, bønner, mais, etc.) og vinter avlinger (rutabagas, poteter, rødbeter, neper, salat, vinter squash, osv). Soner 9 og 10 vil støtte frukttrær året rundt, mens gartnere i sone 8 bør plante sensitive sitrustrær i 30-gallon potter med dreneringshull, for å ta dem innendørs i vinter. For utendørs planter, velge et område som får sol i seks timer i døgnet og fullstendig drenering. I varmere områder på kysten, se etter flekker som blir filtrert ettermiddagssol, for å holde plantene fra brenning i den ekstreme varmen.

•  Bland en kombinasjon av en halv rask drenering jord og halvparten organisk kompost inn i topp fire inches av jord, eller fylle potter med denne blandingen, for å gi frukt og grønnsaker planter eller trær drenering og ernæring de trenger. Plante sommerplanter i løpet av våren, når temperaturen nå 60 grader Fahrenheit. Plante vinterplanter i september eller oktober, før noen frost i området.

•  Vann plantene i henhold til din sone. I Sør-Spania, hvor været er varmt og tørre, gi minst tre inches av vann hver uke. I Nord-Spania, som er varm, men utsatt for nedbør gjennom hele året, hånd vann bare å supplere naturlig nedbør. Aldri tillate vegetabilske eller frukt planter å gå helt tørt.

Tips og advarsler


  • Mate grønnsak patch eller frukthage med fosfor og kalium-tung gjødsel når plantene begynner å blomstre. Disse mineralene oppmuntre blomstrende og fruiting, og vil føre til mer vellykkede frukt og grønnsaker avlinger.