Hovudside

Hvordan Design en Solar Pool Heater System

by Walther

Hvordan Design en Solar Pool Heater System

Opprette en hjemmelaget solenergi pool varmesystem er en populær måte å billig varme et svømmebasseng. Penger er spart ikke bare fra å opprette enheten selv, men ved hjelp av gratis energi fra sola i stedet for elektrisitet. Det finnes mange typer solcellepanel enheter tilgjengelig for å skape en solenergi varmeapparatet. Et solcellepanel kan lett bli designet av hvem som helst med en ivrig kunnskap om svømmebasseng drift.

Bruksanvisning


•  Tegn en enkel design blåkopi på et stykke papir. Mens solenergi pool varmeovner kan alle forskjellig, serverer hver og en felles formål å overføre varme fra et panel som samler varme fra naturlig sollys til en varmeovn ved siden av et svømmebasseng. Mens panelet som ikke behøver å være massiv, må størrelsen til å være i stand til å lagre nok varme til å varme bassengvannet. Den nøyaktige størrelsen avhenger av hvor stort bassengområdet er og hvor mye strøm som er nødvendig. Den kjøligere klimaet er, jo mer varme som må viderekoblet til varmeapparatet.

•  Design en bestemt form for solcellepanelet. Et panel trenger ikke å være i form av en firkant som de fleste populære paneler. Planlegg ut et rundskriv eller sekskantet design til mer unikt og effektivt felle varme. Velg en solar rør design snarere enn den typiske flatform. Rørene er laget for å varme opp væsken inne i dem og bære varme til ovnen. De fleste tube sylindere er konstruert for innvendig varmtvannsberedere, noe som innebærer å bruke det med en pool varmeapparatet ville være enklere.

•  Vurdere å legge spesielle funksjoner til solcellepanel. Plassere bena på panelet gir enkel bruk på dagtid varmen når solens stråler er den sterkeste. Avtagbare ben tillate for enheten som skal lagres inne om natten. Bevegelige enheter kan også lagres bort i løpet av vinteren eller når den ikke er i bruk. Hvis beina ikke er ønsket, bør du vurdere å installere hjulene på enheten slik at det kan lett transporteres.

•  Velg en plassering for panelet som skal plasseres. Bare fordi varmeapparatet er for et svømmebasseng, betyr det ikke at panelet må plasseres direkte ved siden av bassenget enhet. Den mest åpenbare stedet for et panel kan være på et tak i et hjem eller et skur. Bare sørg for at ledningene som fører fra panelet til varmeapparatet vil nå uten et problem. Hvis et tak er valgt å være den hvilested for panelet, kan trådene være bundet ned på siden av strukturen. Tenk å begrave ledningene jordiske hvis de må sti over et tun.

Tips og advarsler


  • Husk endelige kostnadene og ressurstilgjengelighet når du planlegger et solvarmesystem design.