Hovudside

Hvordan avvæpne en Hjem Alarm

by Walther

En velfungerende sikkerhet alarm kan gi trygghet og sikkerhet til innbyggerne i et hjem. En dårlig alarm system, men kan føre til falske alarmer og bli en konstant kilde til griner forstyrrelser. En problematisk sikkerhetssystem kan bli avvæpnet med noen få grunnleggende trinn, frigjør deg fra hodepine til problemet kan være permanent løst.

Bruksanvisning


•  Skriv inn passordet i tastaturet på hjem sikkerhet alarmsystem kontrollpanel. Hvis en LCD-skjerm brukes i stedet, skriv inn passordet i det virtuelle tastaturet på skjermen. Gå til menyen som automatisk-re armene systemet etter en forhåndsbestemt tid har gått. Fjern merkingen innstillingen slik at det ikke lenger er aktiv. Gå tilbake til hovedmenyen.

•  Skriv inn passordet i kontrollpanelet for å deaktivere hjem sikkerhet alarmsystem. Åpne kontrollpanelet lokk; skruer kan trenge å bli fjernet eller en klinke ulåst først. Fjern ledningene fra batteri backup inne i kontrollpanelet. Utløse bryter ved sikringsskapet som forsyner sentralen med elektrisk kraft.

•  Skriv inn passordet på kontrollpanelet som gir tilgang til menyene. Navigere gjennom menyene til du kommer til "Reset" eller lignende navn alternativet. Aktiver "Reset" for å sette alarmsystemet til standardinnstillingen, som er produsentens opprinnelige innstillingen. La kontrollpanelet på denne menyen før du er klar til å re-bevæpne alarmsystemet.

Tips og advarsler


  • Kontakte noen off-site overvåking tjeneste, slik at de vet at du frakoble systemet.