Hovudside

Hvordan å føle seg trygge hjemme for en enkelt kvinne

by Walther

Det er ikke å være altfor forsiktige eller paranoid for en kvinne å ønske å beskytte seg selv når hun er alene hjemme. Ha hjemme, og følelse av sikkerhet, krenket kan la en person føler seg sårbar og hjelpeløs. Det er viktig for kvinner overalt for å være proaktiv når det kommer til deres egen sikkerhet, og potensialet sikkerheten til sine barn. Ingen kvinne bør sitte og vente på den dagen da inntrengere gjør sin vei inn i hennes hjem.

Bruksanvisning


•  Hold en boks med pepperspray eller septer lett tilgjengelig. Om natten er et nattbord skuff en tilstrekkelig sted. Du kan også holde en boks på kjøkkenet ditt useriøs skuff. Pepperspray og septer er ulovlig å bære i noen stater, så sjekk din egen statens lover angående denne saken.

•  Kjøp en vakthund. Jo større hund, jo bedre, men dette er ikke alltid realistisk for noen kvinners hjem og livsstil. Hvis dette er tilfelle, bør du vurdere en hund som er liten av vekst, men har et høyt bark. Beagler og basset hounds har begge bjeffer mye større enn deres størrelse.

•  Ta nøklene ut fra under døra matte eller en nøkkel rock. Dette er to åpenbare skjule flekker, og en av de første stedene inntrengere vil sjekke. I stedet kjøpe en tastekombinasjon lås boks lik de som brukes av eiendomsmeglere på din lokale maskin eller hjemme god butikk. Plasser boksen i en ut av veien sted, for eksempel på siden av en garasje eller andre små ytre bygningen.

•  Kjøp en medisinsk varsle armbånd, belteklips eller halsbånd. Dette fungerer godt fordi dette systemet kan holdes på kroppen din til enhver tid. Du vil motta 24 timers assistanse hvis en innbruddstyv forsøker å gå inn i ditt hjem.

•  Meld deg på et selvforsvar klasse. Det er viktig å vite hvordan du kan beskytte deg selv hvis du er stadig hjemsøkt. Disse klassene har realistiske strategier som kvinner i alle aldre kan bruke for å holde en uønsket inntre i sjakk. Du kan også få selvkontroll er nødvendig for å beskytte deg selv i et støttende miljø.