Hovudside

Hvordan stoppe et rom klimaanlegget Fra fryser opp

by Walther

Hvordan stoppe et rom klimaanlegget Fra fryser opp

Rom klimaanlegg krever en konstant luftstrøm over fordamping spoler. De fordamping spoler er de som vender mot interiøret i rommet og kaldt. Det er disse spoler som fjerner varme og fuktighet fra det innelukkede rom. Vedlikehold er nødvendig for å holde rommet klimaanlegget er i god stand. Unnlatelse av å opprettholde klimaanlegg rommet kan resultere i å ha de fordamping spoler fryse i løpet av overdreven fuktighet buildup.

Bruksanvisning


•  Slå av klimaanlegget enhet og la isen å smelte helt. Det kan kjøres bare viften for å blåse luft over spolene for å akselerere smelting av den akkumulerte is. Dette kan føre til for mye fuktighet som skal blåses inn i det lukkede rom.

•  Fjern kupéfilter fra forsiden av fordamping coil. Vask filteret under en strøm av varmt vann i vasken. Rengjør alt bygget opp rusk fra den tynne filtermaterialet. La filteret helt tørr.

•  Støvsug fordamping spoler etter tining og når det ikke er fuktighet til stede. Bruk børste på støvsugeren. Kjør børsten i vertikale bevegelser over hele fordamping spiral ansiktet. Dette vil fjerne oppsamlet rusk fra mellom finnene. Rusk vil avbryte luftstrømmen, noe som kan føre til frysing av spolene.

•  Operer rom klimaanlegg enhet når innendørs eller utendørs luft temperaturen er over 65 grader F. Lavere temperaturer vil føre til at enheten fryse opp.

•  Ta klimaanlegg enheten fra vinduet, hvis etter å ha utført alle de ovennevnte, er fordamping polen fremdeles fryse opp. Kompressorenheten er lite Freon og må ha flere Freon tilsatt til kjølesystemet. Kun sertifiserte teknikere har lov til å legge kjøle til alle kjølesystemer.

Tips og advarsler


  • Klimaanlegg enheten bør fjernes fra sin nåværende plassering og rengjøres på årlig basis. Konsultere brukermanualen for fullstendige instruksjoner om rengjøring.