Hovudside

Hvordan få konditorfarge Av en Wood Table

by Walther

Hvordan få konditorfarge Av en Wood Table

Du sitter ved kjøkkenbordet farging påskeegg med barna og ha en flott tid før det skjer. Lokket ble forlatt av en flaske med konditorfarge og splat! Du har nå en mer fargerik kjøkkenbordet. Selv en rogue dråpe konditorfarge kan skape kaos på tre kjøkkenbordet. Ikke gå og shoppe for en erstatningstabellen ennå. Med litt tålmodighet og riktig teknikk, kan du ha din tre tabletop seg så god som ny.

Bruksanvisning


•  Kombiner en teskje oppvaskmiddel og to kopper varmt vann i en bøtte. Agitere vannet for å skape en masse såpeskum. Du må kanskje legge til en annen teskje oppvaskmiddel for å få nok såpeskum for rengjøring.

•  Dypp en vaskeklut i såpeskum og gjelder flekken. Tillate såpeskum for å sitte på flekken i minst to minutter før skrubbing. Skrubb flekken i en sirkulær bevegelse med vaskeklut. Fortsett å skrubbe til du kan knapt se stedet.

•  Skyll området med en ren vaskeklut og varmt vann. Sørg for å fjerne alle såpevann. Vri ut vaskeklut og klapp området tørt.

•  Kombiner en del destillert hvit eddik med to deler varmt vann i en bøtte. Dypp en ren vaskeklut i løsningen, og vri ut alt overflødig vann fra kluten. Tørk de fargede området for å fjerne eventuelle gjenværende konditorfarge. Skyll grundig og tørk med en ren klut.

•  Påfør tre polish til hele bordet for å gjenopprette treets naturlige skjønnhet.

Tips og advarsler


  • Neste gang du arbeider med konditorfarge, legge ned gammel avis for å beskytte bordet ditt.