Hovudside

Slik installerer en Security Alarm System

by Walther

Slik installerer en Security Alarm System

Hjemme alarmsystemer er blitt mer avansert gjennom årene, og, som et resultat, er forenklet, slik at et hus kan installere sitt eget system. Mens gamle skolesystemer som kreves komplisert installasjon av flere ledninger gjennom vegger og tak i et hjem, er trådløse gjør-det-selv-systemer nå installert med noen få bore hull og lettfattelig. Installere et sikkerhetssystem kan du spare penger samtidig gir ro i sjelen.

Bruksanvisning


•  Inspiser huset og telle alle dører og vinduer, siden du vil ideelt sett trenger en sensor for hver. Du kan plassere sensorer bare på lavere nivå inngangspunkter for å spare penger, men du så la den andre eller tredje etasje sårbar til å inngå kompromisser. Bestem hvor du vil ha en hoved kontrollpanel, som bør være i nærheten av en hovedinngangen og i nærheten av en strømkilde og ikke vil være synlig fra et vindu utenfor.

•  Kjøp en gjør-det-selv sikkerhetssystem som passer dine behov ved å gi antall sensorer du leter etter. Hvis du trenger flere sensorer enn et system gir, bestille mer individuelt. Men de bør være samme merke og modell hvis det er mulig å unngå kompatibilitetsproblemer. Bruke et trådløst system siden de er mye enklere å sette opp enn et kablet nett. Et kablet system er mer sannsynlig å kreve profesjonell hjelp.

•  Bor et hull i veggen der kontrollpanelet vil bli plassert. Bore en annen hull under stikkontakt som det vil plugge inn. Uttaket bør ikke være lys-bryteren kontrollert for å hindre utilsiktet system utkobling. Kontroller at panelet strømkontrollkabelen er lang nok til å koble de to hullene.

•  La strømkabelen gjennom veggen og trekk den ut av det andre hullet, slik at du kan plugge den inn i stikkontakten. Panelet vil sitte i løpet av det første hullet med kabelen bak det slik at det ikke er synlig.

•  Fest dør- og vindussensorer til hver av innganger som du ønsker beskyttet. Senderen holder seg til rammen av døren eller vinduet mens en magnet fester over fra det til døren eller vinduet selv. Når døren eller vinduet er åpnet, blir magneten trekkes vekk fra senderen, som da sender et signal til alarmpanel og aktivere alarmen.

•  Installer alarm sirene på samme måte som du gjorde kontrollpanelet. Det bør være i et hovedområde av huset slik det kan høres overalt hvis den går av, og det må være nær nok til et strømuttak slik at strømkabelen kan nå. Bor et hull i veggen og en annen en under utløpet og kjøre kabelen gjennom. Sirenen må programmeres. Dette gjøres vanligvis ved å legge inn en avvæpne kode via et system av brytere på siden eller bak på den ved hjelp av en liten skrutrekker. Sjekk manualen for å kontrollere programinstruksjonene.

•  Program hoved kontrollpanelet når alt annet er satt opp. Følg anvisningene som for dette fordi prosedyren varierer avhengig av hvilket merke av panel du bruker. Avvæpne koden du taster inn for panelet må være den samme som ble koblet til sirenen.

•  Aktiver systemet gjennom kontrollpanelet og teste den for problemer. Sjekke systemet og hver enkelt sensor månedlig for å sikre din er skikkelig beskyttet uten systemfeil.

Tips og advarsler


  • Legge motion-sensorstyrt belysning på utsiden omkretsen av ditt hjem vil ytterligere hjelpe den generelle sikkerheten i ditt hjem.