Hovudside

Hurtig Voksende Planter for vannkultur

by Walther

Hurtig Voksende Planter for vannkultur

Vannkultur, er de som har blitt utviklet for å dyrke planter uten jord. Snarere enn å begrave frø i bakken, hydroponic growers bruke et næringsstoff løsning å mate og gi næring til planter. Den vannbaserte løsningen kan enkelt endres for å tilfredsstille behovene til de enkelte anlegg, som gjør det mulig å dyrke en rekke ting i et enkelt, lite system. Nesten alle type anlegg kan dyrkes hydroponically; Men de som ønsker å se raske resultater bør velge hurtigvoksende planter som trives i fuktige omgivelser, som for eksempel salatgrønnsaker.

Spinat


Frost-sensitive spinat vokser godt i fuktige forhold. En god kilde til naturlig sink, kan fersk spinat dyrkes hydroponically i så lite som to uker. Purke seedsand holde spirene varm, og greener er klar til å høste i 14-20 dager. Samle barnet forlater når de er ca 3 inches lang, trekke løvverk fra utsiden av anlegget og jobbe deg i. Du kan la bladene vokse opp til 12 inches i lengde for større salatgrønnsaker. For optimal vekst og utvikling, holde temperaturen av den økende miljø mellom 75 og 85 grader Fahrenheit.

Swiss Chard


Ornamental samt spiselig, de store, grønne blader av bladbete planten vokser fort. En robust, slitesterk planten vokser bladbete godt i et bredt område av temperaturer. I vannkultur, de fargerike røde eller gule stilker produsere en overflod av blader for å høste ca 35 dager etter at frøet er sådd. Bladbete er god kilde til vitamin K.

Ruccola


Et vepsebol salat grønn, har arugula en reddik-aktig smak. En vanlig ingrediens i Asia og i hele Middelhavet, er lett å vokse og hardfør denne tangy tillegg til salatbollen. Ruccola er ikke følsomme for kulde og fortsetter å vokse selv når truffet av lys frost. I vannkultur, er arugula klar til å høste om lag tre til fire uker etter at frøene er plantet. Plukk de lange, dypt flikete blader når de kommer ca 3 inches i lengde for den beste smaken. For en sterkere smaker grønt, la bladene til å vokse opp til 7 inches lang.

Bladsalat


Enten du velger å vokse kompakte, runde hoder som den lille Tom Thumb, den fargerike røde Rosy, den typiske isfjellet stil Ithaca, eller løs blad salat som smør knase eller Bibb, er enkel og grei å vokse salat. Ifølge Cornell University Department of Agriculture, når den plasseres i en hydroponic miljø, kan løse blad salat være klar til å plukke i tre til fire uker, og hodet salat tar ca fire til seks uker avhengig av variasjon du velger. En kul sesong avling, de fleste typer salat ikke svarer godt til varmt vær, så hvis du bor i et varmt klima, velge en type salat som er tilpasset de lokale vekstforhold.