Hovudside

Tømming svømmebasseng

by Walther

Tømming svømmebasseng

Hvorfor Drain svømmebasseng?


Svømmehaller kan være nødvendig å tømmes for reparasjoner. Sprøytebetong og betong bassenger noen ganger utvikle lekkasjer hvor materialet var tynne og over tid ble et lite hull. Vinyl liners ofte rive og glassfiber bassenger kan knekke også. Fordi de fleste reparasjoner ikke kan gjøres under vann, må du tømme bassenget for å komme til problemet.

Svømmebassenger ikke holder seg godt når den er tom, så sørg for at hvis du tømme bassenget, er det bare for en kort tid. Prøv å planlegge dine reparasjoner for fine dager uten vind eller regn. Og prøve å fylle bassenget samme eller neste dag.

Hvor å renne ned


Noen kommuner har restriksjoner på hvordan du kan tappe bassenget. Fordi du vil være drenering mye kjemisk behandlet vann, bør du sjekke din lokale forskrifter først. Hvis du har en vannavrenning i gaten din, kan du være i stand til å kjøre en slange rett ut til det. Men vær forsiktig med å drenere vannet slik at det kjører inn i naboens hage eller direkte rundt bassenget. Hvis du ikke har behandlet vannet i lang tid, kan du spre den over hagen din, men ikke la det sitte på ett sted for lenge. Det vil føre til en strøm og lage et hull der det renner ned i bakken.

Tømming av Pool


Kjør din spylesystemet til vannet er på skimmer nivå, deretter plassere en 2-tommers sump pumpe på det laveste nivået av bassenget. Hvis du har et veldig dypt basseng, må du jobbe deg ned for å holde den elektriske ledningen ut av vannet. Bruk tape for å holde den elektriske forbindelse opp og bort fra vannet. Når du ikke lenger kan pumpe, bruk en butikk vac å suge ut resten av vannet. Vet at du vil brenne ut pumpen hvis du fortsetter å bruke det der det ikke er mer vann. Butikken vac vil også hjelpe deg å fjerne eventuelle rester igjen i bunnen av bassenget. Det hjelper å ha en venn hjelpe slik at du ikke er kontinuerlig i og ut av bassenget tømming av vakuum beholderen.