Hovudside

Hva er fordelene med Steam Cycle i front lasting vaskemaskiner?

by Walther

Hva er fordelene med Steam Cycle i front lasting vaskemaskiner?

Noen front lasting vaskemaskin modellene har en damprengjøringsfunksjonen. Denne funksjonen ofte dramatisk øker prisen av vaskemaskinen, noen ganger også doble det, ifølge Consumer Reports nettsted. Til tross for den økte prisen, tilbyr dampsyklus noen fordeler.

Desinfiserende


Steam sanitizes tøyet i en front lasting vaskemaskin. Selv om en tradisjonell delikat belastning innstillingen kan skade gjenstandene, kan dampinnstilling brukes til trygt rense disse klærne ved å drepe bakterier. Denne funksjonen er spesielt nyttig for å vaske ømfintlige plagg eller elementer som ikke kan senkes. For eksempel kan utstoppede dyr kunne renses uten å skade dem ved å dyppe dem i vann.

Mindre Fabric Damage


Bruke dampinnstilling på en front lasting vaskemaskin for å desinfisere klær uten synlige jord bidrar til å forlenge levetiden på klærne. Siden klær ikke blir gjennomvåt, opphisset og tørket, fibrene er ikke i fare for å bli skadet av friksjon eller kontakt med hardware til stede på andre klær.

Lavere vannforbruk


Ved hjelp av dampinnstilling for skjøre gjenstander eller elementer som ikke er synlig skitne, bruker front lasting vaskemaskin mindre vann. Hvis det ikke er noen synlig jord, ikke klær trenger ikke å bli fuktet med vann. I stedet kan dampinnstilling rense klær.