Hovudside

Stryke Tips for rynke utsatt skjorter

by Walther

Stryke Tips for rynke utsatt skjorter

Noen skjorte stoff, spesielt de som inneholder bomull eller lin, er utsatt for rynker. Men ikke rynke utsatt skjorter ikke å se rotete. Fjerne skjorter omgående fra tørketrommelen etter hvitvasking, riktig stryke og henger skjortene pent vil bidra til å holde skjorter rynkefri.

Ikke stryk en Dirty Shirt


Ikke stryke rynkete skjorte hvis det er ikke rent. Selv om du nettopp har vasket skjorta, inspisere det når du fjerner det fra vaskeriet å sørge for at alle plassene er ute. Stryke over en flekk vil føre til at flekken å stille, ifølge The Fabric Of Our Lives. Alltid øye behandle flekker på en rynke utsatt skjorte før vask.

Les etiketten


Varmen brukes til å stryke en skjorte varierer avhengig av hva skjorten er laget av. Bomull blander krever vanligvis en middels varme omgivelser, mens 100 prosent bomull skjorter skal strykes på høy. Ren lin kan strykes på den høyeste varme innstillingen, men lin blander ikke kan, ifølge The Ulster Linen Company.

Bruk Moisture


Damp bidrar til å få tøffe rynker ut av skrukkeutsatte stoffer, ifølge Love India. Stryking med damp-funksjon på hjelper bekjempe tøffe rynker, ifølge nettstedet. Imidlertid kan det være nødvendig å spritz dyptliggende rynker med vann under rulleprosessen selv om du bruker damp. Garment Care anbefaler spritzing lin og andre lett rynket stoff med en sprayflaske fylt med rent vann. Hvis du over-spray skjorte, pakker det inn i et håndkle og rull den opp i 5-10 minutter. Dette gjør at fuktighet å fordele jevnt i skjorta.

Bruk en strykebrett


Alltid stryke på et flatt underlag. En strykebrett er det beste stedet for å stryke, og det er viktig å sørge for at styret er nivå, ifølge Love India. Lå skjorten jevnt på brettet med den delen du ønsker å stryke først utsatt. Nettstedet anbefaler stryke innsiden av mansjettene først, når stryke en kjole skjorte. Etter stryking innsiden av mansjettene, gjør ermet, deretter slå skjorte over og bruker halsen av strykebrettet for å holde skjorter halsen åpen som du stryker kragen. Trekke skjorten over strykebrettet som du stryker ryggen og frontpaneler hjelper deg sørge for at alle områder av skjorten er strykes. Stryke samme område to ganger kan faktisk føre til mer rynker, ifølge The Fabric of Our Lives. Det er også viktig å holde jernet i konstant bevegelse. Jernet holdes på ett sted for lenge kan føre til at det å brenne gjennom stoffet.