Hovudside

Hvordan Revive Vissen Lilac Planter

by Walther

Hvordan Revive Vissen Lilac Planter

Lilac planter er ganske hardfør. De er i stand til å blomstre om våren, selv etter en hard vinter. Men selv disse elastiske planter oppleve problemer. Hvis lilla treet er visner, er det en rekke faktorer som kan være årsaken dårlig plantehelse. Adresse beskjæring, vann og sollys problemer å hjelpe gjenopplive enda en alvorlig visnet syrin treet.

Bruksanvisning


•  Skjær av noen lilla knopper i løpet av tre første år med vekst for å fremme et sunnere blomstrer neste sesong. Lilla trær ofte produsere svake, visnet blomster i sitt første år, men frøplanter kan bevilge mer næringsstoffer for vekst og utvikling hvis disse tidlige blomsterknopper er kuttet av.

•  Beskjær døde blomster. Såkalte "deadheading" bidrar til å spare næringsstoffer for resten av anlegget, bidrar til å gjenopplive visnet blomster. Visnet syriner kan bli gjenopplivet, men en død blomst er ikke salvageable. Døde blomster vil ikke bare bli visnet, vil de også bli misfarget, og de vil ikke lenger sende ut en velduftende aroma.

•  Vann din syrin treet som nødvendig for å fremme sunn jord. Syriner krever moderat vann; Dette betyr at du ønsker bakken for å være tett pakket men myk og fuktig å ta på. Overwatered bakken vil være soggy og løs.

•  Trim hengende treet kalesjer for å sikre den lilla mottar minst seks timer med direkte sollys hver dag. Syriner vil wilt og dø hvis de ikke får fullt sollys gjennom det meste av dagen. Selv moderat skygge kan redusere lilla helse.