Hovudside

Hvordan lage en hjemmelaget Girly Lysekrone

by Walther

Hvordan lage en hjemmelaget Girly Lysekrone

Swag lampe kits, grunnlaget for en hjemmelaget lampe, gir mulighet for uendelige muligheter når du tilpasser din householdâ € ™ s belysning alternativer. Bruk en swag kit til å designe din egen hengende lysekrone som passer til din personlige, jentete stil. Innlemme utpreget feminine elementer som blomster og perler for å forvandle en vanlig hage kurv til en glamorøs lysarmatur. Bruk Mardi Gras eller parti perler til å holde dette prosjektet billig, og youâ € ™ ll raske folk med de unektelig chic resultater.

Bruksanvisning


•  Velg en hage kurv med en avrundet bunn og henge den på din arbeidsplass. Spray din hengende kurv med et lag med hvit maling. Spray fra kort avstand for å sikre at malingen ordentlig strøk kurven. La tørke helt, og deretter fjerne kjedene.

•  Slå kurven opp ned og kutte to stykker av tykk-viklinger flere inches lang. Tråd tråd gjennom hull i lysarmatur og rundt kantene på basketâ € ™ s liten ring, nå plassert på toppen, i motsatte punkter. Twist ledninger for å sikre ligaen tett til kurven, og trim overflødig wire. Justere metode avhengig av stilen av ligaen i din swag kit. Kontroller at ligaen ligger på den lille ringen slik at pæren vil møte nedover i kurven lysekrone i stedet for å peke utover.

•  Bruk saks til å kutte halskjeder på et enkelt punkt, forvandle dem til lange tråder. Pass på å bruke halskjeder som arena € ™ t virkelig beaded slik at perlene ikke gli av den ødelagte tråden.

•  Skjær en flere-tommers strand av tynn-gauge. Vikle den like nedenfor den første vulst på strengen, omkring strengen mellom de første og andre perler, og tvinne flere ganger. Pakk endene av den samme del av ledningen rundt den store ringen på undersiden av den opp-ned handlekurven. Vri flere ganger for å sikre, så trimme kanter. La kjedet henge fritt fra ringen.

•  Gjenta inntil den store ring ved bunnen av kurven er dekket med tråder av perler. De vil henge som dusker eller frynser fra bøylen.

•  Isoler en enkelt kunstig blomst. Vikle sin ledning stem flere ganger rundt en av barene på kurven kobler den store ringen til den lille øvre ringen. Plassere den i nærheten av stor base, og sikre med clear-tørking håndverket lim. La tørke og trim overflødig stilk med avbitertang.

•  Sett en annen blomst på samme bar like over forrige blomst. Fest i samme metode. Gjenta, flytte oppover, for å dekke bar. Gjør det samme for å dekke resten av basketâ € ™ s vertikale barer med blomster. La tørke helt før du flytter eller bruker lampe.