Hovudside

Hvordan Groom Pepper Plants

by Walther

Hvordan Groom Pepper Plants

Peppers er ofte brukt til å legge til ekstra smak, for eksempel i salsa, eller som en del av hovedrett, som fylte paprika. Etter planting paprikaen og de begynner å vokse, stelle dem ved beskjæring dem. Beskjæring dine pepper planter gjør dem sunnere - samtidig forbedre utbyttet de produserer. Begynn beskjæring plantene etter ca seks uker, når de begynner å utvikle flere grener.

Bruksanvisning


En sviske pepper anlegget ved å fjerne alt, men de to sterkeste grenene som skyter ut fra stammen. De to resterende grenene fungere som grunnlaget for avslaget. Bruk små saks eller fingrene.

•  Beskjær bladene på planten til bare ett blad forblir på hver node i løpet av tidlig-sesongen vekst. Noden er det punktet på stammen eller gren hvor bladene dukker opp. Tillate et annet blad på anlegget i april.

•  Fortsett beskjæring anlegget for å fjerne ekstra grener og blader. I mai tillate en tredje blad å bo på anlegget. Dette gjør at planten til å vokse mer ved å gi ekstra overflaten for fotosyntese, samt gi skygge for paprikaen begynner å vokse.

Tips og advarsler


  • Dypp hendene i en pulverisert-melk løsning når du beveger deg mellom de ulike plantene. Proteinene i melken bidrar til å forhindre plantene blir infisert av virus.