Hovudside

Hvordan Trekke Patio Furniture

by Walther

Hvordan Trekke Patio Furniture. Patio møbler puter stå opp til en rekke overgrep fra sol, vann og generell eksponering til omverdenen. Selv de beste puter vil etter hvert begynne å falme, rive og bryte ned. Reupholstering puter av utemøbler er fornuftig som rammene forblir i god stand i mange år. Å vite hvordan du installerer de nye trekk gjør dette til et flott gjør-det-selv prosjekt.

Bruksanvisning


•  Velg deksler i et stoff laget for å tåle vær og vind. Canvas er et populært alternativ som holder seg godt til naturkreftene og er lett å rengjøre.

•  Skru puten fra rammen eller løsne kroken og loop montering hvis putene er ikke løs. Fjern eventuelle pinner eller stifter og måle lengden og bredden på utemøbler.

•  Kutt skum til riktig lengde med en barberhøvel kniv på en hard overflate, for eksempel en garasje gulvet. Test passe skum og gjøre noen justeringer som kreves av trimming nøye med barberhøvel kniv.

•  Spre stoffet ut og plassere skum og tre bunnen eller tilbake på plass. Trekk stoffet rundt skum og markere punktet der bitene møtes. Kutte stoffet til størrelse og legge det ut på et stabilt underlag.

•  Plasser pute og tre støtte i midten av stoffet og fell dekselet til toppen og sidene er rynkefri og rett. Stift stoffet til tre støtte med en stift pistol, jobbe deg rundt puten. Glatt ut eventuelle rynker som du går og plassere den nylig reupholstered pute i rammen. Fest puten på plass om ønskelig og nyte en dag på terrassen.

Tips og advarsler


  • Sammensatte puter er tilgjengelig for å passe de fleste hagemøbler og gjøre gamle møbler ser ut som ny.