Hovudside

Hvordan Clean Lint fra en tørketrommel

by Walther

Selv om rengjøring en tørketrommel kan virke som som en menial oppgave, ikke gjør forårsaker så tusenvis av boligbranner i USA hvert år. Branner kan oppstå når lint bygger seg opp i tørketrommelen eller i avtrekkskanalen. Lint kan blokkere luftstrømmen, føre til overdreven varmeutvikling, og resultere i en brann i noen tørketrommel. Den gode nyheten er at trinnene involvert er ganske enkelt.

Bruksanvisning


•  Rengjør skjermen eller filter, som er den enkleste og mest behov for rengjøring oppgave. Lokal skjermen / filter, generelt i den fremre ende av tørke like bak døren eller på toppen mot baksiden nær kontrollpanelet. Lo vil bygge opp over en tørketrommel last inn et ark som vil lett falle av. Gjør dette ofte, etter hver belastning hvis mulig.

•  Kontroller luft / eksoskanal for lo og annet rusk som kan skape blokkeringer. For å gjøre dette, undersøke utenfor eksos vent mens tørketrommelen er aktiv med en last. Hvis du vil fjerne en blokkering i eksos banen, må du kanskje koble fra eksoskanal fra tørketrommel. En raknet, rakt ut ledningen henger med slutten krok intakte fungerer godt for å hekte og fjerne blokkeringer. Avhengig av hvor rotete blokkeringer i kanal er, kan det være lurt å bruke gummihansker. Etter at du har renset eksoskanal, må du koble den til tørketrommel.

•  Rengjør bak tørketrommelen og fjerne rot fra under og bak maskinen. Dette er viktig for oppvarming og kjøling, samt sikkerhet. Maskinen må være i stand til å ventilere varme skikkelig.

•  Sett folie eller plast duct materiale med stiv eller bølge semi-rigid metallkanal. Folie eller plast ducting materialet kan fange lo og redusere luftstrømmen, mens bølge semi-rigid metallkanal har den maksimale luftstrømmen og ikke fange lo like lett.

•  Kontakt en kvalifisert servicetekniker for å rengjøre innsiden av chassiset tørketrommel jevne mellomrom - en gang eller to ganger i året er tilstrekkelig - for å minimere mengden av lo buildup og lavere risiko for feil. Gjør de andre vedlikeholdsoppgaver bør redusere behovet for en slik tjeneste.

Tips og advarsler


  • Tørketrommelen håndboken inneholder rengjøringstips og instruksjoner som er spesifikke for din tørketrommel. Hvis du ikke har en manuell, noen selskaper tilbyr dem på nettet, og de kan også bestilles.
  • Når du tørker klær som er blitt tilsølt med flyktige kjemikalier, som for eksempel bensin eller olje, sett tørr syklus på laveste varme innstillingen og legge en avkjølingssyklus også. Pass på å ikke la klærne i tørketrommelen etter at lasten er gjort; fjerne dem og henge dem avkjøles før folding.