Hovudside

Hvordan Grow Nut Trees

by Walther

Hvordan Grow Nut Trees

Voksende mutter trær er et prosjekt som vil tjene deg i årene som kommer hvis du gjør leksene dine og sette litt arbeid i å gjøre det riktig fra starten. Den type tre du kan vokse vil avhenge av hva sone du bor i. Andre hensyn vil være hva slags jord du har og hva slags land du har å jobbe med. Heldigvis finnes det mange barnehager som har jobbet hardt for å utvikle trær for nesten alle miljø.

Bruksanvisning


•  Start med å velge et område. Det bør være en god 30 meter unna andre trær og busker, med mindre du plante mindre mutter trær som hasselnøtter. Det bør være slake med god drenering og gode solforhold. Grave opp jorda og finne ut om du trenger å legge materialer til det for optimal vekst av din bestemt tre. For eksempel, hvis din spade av skitt er hovedsakelig sand, må du legge til noen godt råtnet kompost eller torv mose og andre tilsetningsstoffer som kalium. Hvis du kjøper en jord testing kit fra din lokale hagesenteret, vil de være i stand til å fortelle deg nøyaktig hva du har å gjøre med.

•  Bestem hva slags tre du ønsker å plante. Vanligvis, hvis du går til din lokale planteskole du kan se hva de har å tilby, og da kan du kjøpe det fra dem, eller gå online og kjøpe fra en pålitelig selger. Det er vanligvis bedre å kjøpe lokalt i tilfelle noe går galt - du kan ta den tilbake og få den erstattet. Svart valnøtter, hasselnøtter, pekannøtter, hickory nøtter og kastanjer er alle ganske godt etablert i midten til sørlige deler av USA, med spesielle varianter dyrkes i de nordlige statene.

•  Grav hullet. Det skal ikke være dypere enn den lengste rot eller du kjører sjansen for å ha bakken synke for lavt senere. Hold treets røtter fuktig ved å holde dem sprayet med en mister og deretter dekker i svart plast. De bør beskyttes mot minusgrader, vind og sterkt sollys. Ikke beskjære dine røtter eller bøye dem tilbake på seg selv for å få treet passform - bare grave hullet større.

•  Plant treet ved å plassere den i midten av hullet. Det hjelper som regel å ha flere folk å hjelpe hvis det er et større tre, ellers en annen person kan holde treet rett mens du legge jord til hullet. Tamp jord ned som du går, noe som gjør at skitt har god kontakt med røttene. Bringe skitt opp til omkringliggende jord nivå. Hvis du mulch, holde den tilbake noen inches fra barken.

•  Vann treet godt - ukentlig for det første året. Noen trær er mer vannavhengig enn andre. Sjekk din jord for pH-verdier. Sporstoffer er svært viktig i mutter produksjon. Sink er det mest kritiske sporelement. Når sink mangler eller tilstede i tilstrekkelige mengder, nutlets ikke klarer å stille inn og rentene er svært lave.

•  Gjør litt research på beskjæring for andre året. Vanligvis mutter trær ikke krever for mye beskjæring, annet enn å fjerne dødt trevirke. Deres pollen er ikke båret av insekter som bier, men snarere av vinden, og mens flere varianter er selv pollinerende (de har både mannlige og kvinnelige blomster på en gren), mest satt bedre nøtter med krysspollinering