Hovudside

Stell av Apple Trees: Insektmidler

by Walther

Stell av Apple Trees: Insektmidler

Som med alle frukttrær, er en faktor av økende sunne epletrær og har en rikelig avling rutinemessig påføre insektmidler for å kontrollere insekter og skadedyr. Så gunstig som insektmidler er til epletrær, forsiktighet og omsorg når du bruker er dem avgjørende.

Sovende Olje Sprays


Olje spray brukes på epletrær begynner når treet først begynner å komme ut av dvalen, og du ser grønne blader spirende. Sprøyting epletrær med sovende olje spray tidlig kveler noen egg og insekter som har levd over vinteren. Påfør den sovende olje spray i to uker, og igjen like knoppene begynner å dannes. Det er ingen grunn til å fortsette gjennom hele vekstsesongen. Etter at bladene har falt, påfør en siste sprøyting av sovende olje til de epler trær før vinteren setter inn. Ikke bland sovende olje spray med andre insektmidler eller soppmidler.

Apple Tree Insekt


Epletrær insektmidler vanligvis omfatter kjemikalier metoksyklor å kontrollere tygge insekter og malathion eller permetrin og carbaryl (Sevin) til å kontrollere insekter som suger, men det er mange andre effektive insektmidler. Multi-purpose spray, som vanligvis inneholder permetrin og carbaryl (Sevin), kan også inkludere soppdreper captan for sykdomskontroll. For bakgård epletrær dyrkere, er enkelt og effektivt en multi-purpose spray. Men, avhengig av hvilken type skadedyr som angriper din epletre, kan det være lurt å kjøpe kjemikalier separat.

Bland insektmiddel per etiketten instruksjonene og spray epletreet en uke etter sprøyting sovende olje spray. Fortsett et insektmiddel sprøyting tidsplan for hver en til to uker gjennom hele vekstsesongen, stopper fire til seks uker før innhøsting. Ikke spray dine epletrær med insektmiddel mens de er i blomst fordi insektmiddel vil også drepe bier, som du trenger for å pollinere din epletre.