Hovudside

Lave Acid & Organic tomatplanter

by Walther

Lave Acid & Organic tomatplanter

Tomater er tradisjonelt anses for å være en høy syre mat. Det er imidlertid noen varianter som er mye mindre sure. Disse tomat varianter er ansett som mer utholdelig for dem som ikke kan vanligvis konsumere svært sure matvarer.

Hillbilly Tomato Planter


The Hillbilly tomat er en stor gul-oransje frukten som noen ganger har røde striper på innsiden. Den har en meget søt smak, og en lav surhet. Dette tomat er perfekt for kutting.

Big-Orange tomatplanter


Dette anlegget produserer store, oransje bifftomater. Smaken av denne frukten er veldig søt og saftig. Den har lav syrlighet som gjør den perfekt for salater eller smørbrød.

Marizol Bratka Tomato Planter


Denne organiske tomatplante produserer små, lav syre frukt som har en dyp rosa hud. Disse bifftomater har en mild, søt smak og er ekstra saftig. De er en krysning av den Marizol lilla og Brandywine.

Middle Tennessee Low Acid


Dette er en ekte rød tomat som er svært lav syre. Den har en god smak, og plantene vanligvis produserer store mengder frukt hver vekstsesong.

Peg runde Orange tomatplanter


Dette anlegget produserer økologiske tomater at svært mye ligner en appelsin. Tomatene er lys oransje, rund og har en veldig søt smak. De er lav syre og har vært dyrket i Kentucky for godt over 20 år.

Pink Montserrat Tomato Plant


Den rosa Montserrat tomat har en mild smak og lav syre. Denne frukten kan være merkelig formet og er ca 3 inches bred. Huden er en dyp rosa, og denne frukten er ideell for kutting.