Hovudside

Hvordan bli kvitt Peach Tree Curl

by Walther

Hvordan bli kvitt Peach Tree Curl

Fersken blad curl er lett å forebygge med et enkelt soppdreper søknad, men ita € ™ s vanskeligere å kvitte seg med i ettertid. Fersken blad curl er forårsaket av en sopp infisere treet, forårsaker bladene til å krølle og skrumpe inn, med røde, warty flekker dukker opp på bladene. Tegn på sopp sykdom tendens til å dukke opp, tilsynelatende ut av ingenting, under våt, kjølig vær om våren når temperaturen er mellom 50 og 70 grader F. Du kan bli kvitt fersken blad curl hjelp av en rekke soppdreper behandlinger.

Bruksanvisning


•  Spray den infiserte fersken treet med en Chlorothalonil eller kobberbaserte soppdreper eller en Bordeaux blanding i slutten av januar. Påfør soppdreper på fersken treet å følge instruksjonene på etiketten.

•  Gjenta soppdreper behandling i midten av februar. Spray treet grundig for å få soppdreper blandingen i små bark sprekker der sopp skjule og vokser, og til pels bladene.

•  Påfør en ekstra dose gjødsel til den infiserte fersken treet i sommer. Mate treet en nitrogenbasert gjødsel og vann treet en gang eller to ganger per uke for å styrke det og holde det sunt.

•  Ta fruktene før de modnes for å redusere stress på fersken treet. Rake opp og kast falne blader for å hindre spredning av soppen.

•  Forhindre blad curl sprer seg til omkringliggende fersken trær ved å spraye dem med en passende soppdreper på høsten, når de fleste av bladene har falt fra treet. Spray fersken trær igjen på våren før knoppene begynner å svelle.

Tips og advarsler


  • Du kan også sette opp en klar plast baldakin over den infiserte fersken treet for å holde det tørt og bremse soppvekst. Sørg for at kalesjen er åpen rundt sidene og ikke? € ™ t berøre fersken treet, og holde kalesjen opp fra våren gjennom høsten.
  • Dona € ™ t brenne løv, fordi disse bladene inneholder ofte levende sporer som kan slippes ut i luften. Kast bort bladene, og Dona € ™ t sette dem i komposthaugen.