Hovudside

Bissell ProHeat Maskininstruksjoner

by Walther

Bissell ProHeat Deep Cleaning System er en oppreist teppe renere som fjerner skitt og rusk fra teppe, møbeltrekk og området tepper. Den ProHeat rensesystem har en Bissell eksklusiv varmeapparat, som i kombinasjon med den Bissell merkevare renhold løsning, bryter opp skitt og optimaliserer rengjøring. Bissell ProHeat har store hjul for enkel manøvrering, en stor to-i-ett-tank for færre påfyll og en 25-fots strømledningen for å rense store tepper og matter. Dette renere inkluderer også en 9,5-tommers bred rengjøringsbredde med seks rader med DirtLifter PowerBrushes, og en flytende suspensjon system som justerer seg selv til alle typer teppe.

Bruksanvisning


•  Fjern møbler i rommet, slik at du kan nå alle områder av teppet. Vakuum teppet grundig før du bruker ProHeat.

•  Ta tak i tank bærehåndtak på bunnen av ProHeat og løft det opp for å fjerne tanken fra enheten.

•  Bær tank til vasken. Skyv håndtaket forover for å løsne lokket. Ta av lokket, snu det og finne den innebygde målebegeret. Hell Bissell rengjøring formel til Merkene på målebegeret og hell formelen inn i tanken. Fyll tanken med rent, varmt vann fra springen.

•  Sett lokket på tanken, og pass på å justere lokk og tank kanter. Trekk håndtaket tilbake til bære stedet for å lukke lokket. Test lokket for å sørge for at det er sikkert før du løfter tanken. Plasser beholderen inn i bunnen av enheten. Sørg for at tanken er sikker, så dra i spaken tilbake å klinke den.

•  Koble strømledningen til et strømuttak. Drei hjulet på forsiden av basen til "Floor" rengjøring setting. Trykk på den røde "Power" spaken på baksiden av enheten med foten for å slå ProHeat på. Vend "Heater" bryteren på siden av ProHeat til "On" posisjon. La varme varmes opp i minst ett minutt.

•  Trykk på den grå "slipp håndtaket" spaken på baksiden av enheten med foten for å senke håndtaket til rengjøringsposisjon.

•  Klem på avtrekkeren på håndtaket for å spraye Bissell rengjøringsmiddel på teppet. Trykk forsiktig ProHeat over teppet mens du trykker på avtrekkeren, og trekk den sakte tilbake over den samme banen. La oppvarmet vann, rengjøringsmiddel og PowerBrushes gjøre jobben sin.

•  Slipp spray trigger og sakte skyv ProHeat forover og bakover over det samme området for å fjerne det skitne vannet fra teppet fiber. Gjenta denne renseprosessen inntil løsningen blir suges opp er ren. Flytt ProHeat over samme område inntil vannet er fullt suges ut.

•  Gjenta denne renseprosessen over hele teppet i samme forover og bakover bevegelse.

•  Slå av ProHeat når du er ferdig med rengjøring og trekk ut strømledningen. Fjern vanntanken fra bunnen av enheten ved hjelp av tankbærehåndtak. Bære tanken til en vask eller avløp. Skyv håndtaket forover for å låse lokket. Ta av lokket og tømme det skitne vannet.

•  Ta lofilteret ligger på tanklokket. Skyll tank lokket, lo skjerm og tank grundig med varmt vann. Erstatte lofilteret. Tillate tanken tørke helt før du setter det tilbake i enheten.

•  Ta tak i håndtaket på toppen av munnstykket og trekk den frem - håndtak munnstykket kan bli funnet på forsiden av basen. Skyll munnstykket under rennende vann for å rengjøre den. Løft fronten av enheten og justere sporene på basen med krokene på munnstykket. Feste munnstykket til basen, og klikk den på plass.