Hovudside

Hvordan bli kvitt søppel Raccoons

by Walther

Hvordan bli kvitt søppel Raccoons

Vaskebjørn har tilpasset seg gripe urbane områder bedre enn de fleste dyr. Disse altetende kan spise omtrent alt, og ofte finne hele sitt kosthold i en enkelt søpla kan. I tillegg til å være en plage, kan disse dyrene være farlig for små dyr og barn. Forholdsregler for å holde vaskebjørn ut av søppel, og ut av nabolaget ditt, er enkle og mange.

Bruksanvisning


•  Installer bevegelsesfølsomme flomlys nær utsatte søppeldunker. Vaskebjørn er nattaktive, så plutselige skarpe lys vil ofte skremme dem bort. Bevegelsesaktiverte Sprinkelanlegg er også tilgjengelig for samme formål.

•  Seal dine søppelbøtter. Vaskebjørn vil snuse åpne lokkene av søppeldunker for å få tilgang til søppel inne, så lokk bør være på en sikker måte som mulig. En tung murstein eller slagg blokk på toppen vil holde lokket på, men vaskebjørn vil tippe bokser over til å banke disse av. Bungee ledninger eller stoff stropper kan brukes til å holde lokk på en sikker måte, selv om de bokser er veltet.

•  Splash ammoniakk rundt søppeldunker. Vaskebjørn har sensitive neser, og lukten av ammoniakk er svært kraftig for dem. Cayenne pepper kan også brukes til å irritere vaskebjørn.

•  Legg igjen en liten vanntett radio utenfor nær søppelbøtter, innstilt til en diskusjon stasjon. Vaskebjørn tendens til å unngå kontakt med mennesker, så stemmene i nærheten deres mat kilde kan hindre dem fra å forsøke å scavenge søppel.

•  Plant squash, kaktus eller noen andre stikkende planter hvor vaskebjørn må gå. De har følsomme føtter og ikke liker å gå på spines av disse plantene.

Tips og advarsler


  • Vaskebjørn er bærere av en rekke sykdommer, blant annet rabies, valpesyke og rundorm. Ikke konfrontere vaskebjørn, som de er ville dyr og kan angripe når cornered.