Hovudside

Hvordan å demontere en Basco dusj badekar

by Walther

En Basco dusj badekar kabinett har en hingeless design som skjuler maskinvaren som brukes til å montere døren. Men det kan demonteres i løpet av bare noen få skritt hvis du vet hvor du skal begynne. Det er flere deler for å ta til etterretning før du får startet. Hengselet stenderen - den del av innkapslingen som tillater døren å svinge åpen - og vegg sidekarmene er blant de viktigste. Dette prosjektet tar omtrent en time å fullføre.

Bruksanvisning


•  Åpne døren og finne skruene på baksiden av hengslene jamb, som er rett innenfor døra panelets hengsel. Løsne disse skruene med en skrutrekker mens du holder døren, eller har en assistent holde døren hvis det er mulig. Fjern begge skruene og sette døren til side.

•  Finn skruene som holder streiken jamb til veggen stenderen - den delen som monteres på veggen - på den andre siden av døren. Løsne disse skruene med en skrutrekker og fjern streiken jamb.

•  Skru ut de to vegg dørstolper fra veggen med en skrutrekker. Skruene monterings jambs til veggene er plassert inne i dørstolper, som er U-formet stålkanaler. Trekk dørstolper av veggen etter skruene er tatt ut.

•  Fjern dryppskålen og terskel ved å løsne festeskruene med en skrutrekker, deretter trekke dem av for hånd.