Hovudside

Teknikker for Weed Trimmere

by Walther

Teknikker for Weed Trimmere

Weed trimmere er nyttige multipurpose verktøy. De fleste nyere modeller gir mulighet for flere ulike teknikker og bruksmåter, noe som gjør dem enda mer nyttig for plenen vedlikehold rundt landskapsforming og andre hindringer. Du kan betjene de fleste luke trimmere med en av en rekke teknikker.

Lawn Trimming


Weed trimmere er nyttige verktøy for å kutte gress rundt trær og andre landskaps hindringer. Sitte ned gressklippere eller selv tradisjonelle push gressklippere er ofte for store til å få gresset som vokser rett opp mot et tre, eller langs et gjerde. Weed trimmere klippe gress og holde plenen din ser velstelte.

Kanter


De fleste nyere modell luke whackers tillate deg å slå akseldel i mellom motor og spinning trimmer og låse den på plass. Snu den spinnende slutten på sin side lar luke whacker å være en plen edger. Erstatte luke trimmer linje med godkjent blad tilbehør for å holde kantene på plenen din, sammen terrasser og innkjørsler, ser ryddig og rent definert.

Klippingen Tøft terreng


Weed trimmerne er et flott alternativ for plener eller deler av gress som ligger i steinete eller på annen måte ulendt terreng. Gressklippere kan bli skadet og forårsake skade hvis den brukes i et område med mye hevet hindringer som steiner eller trerøtter. En luke trimmer kan brukes som en gressklipper i disse områdene. Gjøre store feiende bevegelser med luke trimmer for å gjøre kort prosess med gress i disse områdene.

Hedge Trimming


En luke trimmer kan også være en hekksaks. Skjær forsiktig eviggrønne eller arborvitae hekker og busker, blir klar over hvor tråden eller blad kanten er og ikke kutte for dypt inn i hekken. Denne teknikken fungerer best på lavtliggende hekker og rydde opp undersiden av busker, som heve luke trimmer over hodet er farlig, og du bør ikke prøve det.