Hovudside

Hvordan Plant Norge Spruce Seeds

by Walther

Hvordan Plant Norge Spruce Seeds

Norge grantrær er høye, raskt voksende evergreens. Dette edle utseende treet kan vokse om lag 3 meter hvert år. Peiling mørk grønn, butte nåler, produserer dette treet kjegler og spre grenene. Mange gartnere plante Norge grantrær på grunn av skyggen og personvern disse pyramideevergreens gi. Men noen rett og slett liker måten trærne ser. Voksende Norge grantrær fra frø er en enkel prosess som ofte gir gode resultater.

Bruksanvisning


•  Sug frø i vann i 24 timer før du har tenkt å plante dem. Plant Norge gran frø i US Department of Agriculture Plant hardførhet Kart soner 3 til 7 og tidlig på våren.

•  Fyll 4-tommers potter eller beholdere med jordløs seedet start blanding, for eksempel produkter basert på torvmose. Plassere to eller tre frø i hver potte på toppen av miksen. Lett dryss frøene med blanding til de er bare dekket. Pass på å ikke begrave frøene i miksen for dypt, eller de vil ikke spire.

•  Hell en lys mengde vann over frøene når det er nødvendig. Bruk en liten vannkanne eller annen enhet som gjør at vannet kommer ut i sakte tempo. Jorda bør være fuktig, men ikke dryppende våt.

•  Plasser potter utendørs i et område beskyttet mot regn. Når spirene begynner å vokse, transplantere dem i individuelle potter eller hage.

•  Flytt Norge grantre til sin permanente plassering når det er 3 eller 4 meter høy. Plante den i et område som mottar full solen. Grav et hull som er ca 2 meter dypt og en fot bred. Plasser treets røtter inne i hullet og dekk dem med kompost eller annet organisk materiale. Hold middels fuktig og mulch det med torvmose, kompost eller blad mold.

Tips og advarsler


  • Norge grantrær er utsatt for en rekke skadedyr, deriblant midd, boremaskiner og bagworms. Inspisere treet ofte for tegn på feil.