Hovudside

Advance 400 Watt Ballast Wiring Hjelp

by Walther

Advance Technology Solutions produserer lys ballaster for bruk i hydroponic hager. Disse lampe ballast genererer lys på flere bølgelengder både synlige og usynlige for det menneskelige øye, og på grunn av dette, ofte krever så mye makt at de er kablet direkte til hovedstrømsystemet i stedet for å bli plugget inn i en vegg. Dette krever flere ledninger i forskjellige farger, hver og en som serverer et eget formål.

Hvit


Ledninger koble alle deler av lampen til ballast, men de hvite ledningene som er mest viktig siden de er kraft ledere av den 400 watt ballast. Disse hvite ledningene omfatter strømledningen, den nøytrale ledningen og minst to ledningstråder anvendes som jord eller jordledningene. Konsultere Advance Tech håndboken for detaljerte instruksjoner om hvordan du kobler den hvite strømledningene til kraftsystemet i huset. Ytterligere to hvite ledningene gi strøm til starteren og lampesokkelen. Fordi alle disse ledningene kan bære opptil 400 watt med strøm, bruke ekstrem forsiktighet og riktig verneutstyr når du berører noen av dem.

Blå


Starteren, når aktivert, signaliserer ballast til å begynne å fôre energi til lampesokkelen. Dette signalet blir levert av den hvite ledningen som fører til startmotoren og sendes gjennom en blå ledningen som går fra start tilbake til ballast. Når aktivert, klargjør ballast lampen, økende makt til kontakten sakte som gir lampen tid til å tilpasse seg økte strøminngang. Konsultere Advance Tech manualen når du installerer starteren å sikre trygg og riktig installasjon.

Rød


Den røde ledningen kobles også starteren til ballast, men også kobles til den sorte ledningen, som strømmer til lampesokkelen. Denne ledningen er, som det blå tråd, en del av det relé som regulerer mengden av strøm som går fra ballast til lampesokkelen. Mens de røde og blå ledningene ikke bære så mye strøm som den hvite, de er aktive og kan føre til et sjokk hvis de riktige sikkerhetsprosedyrene ikke er observert.

Svart


Fra den røde ledningen til kontakten, er den sorte ledningen. Denne kabelen kobler lampesokkelen til startreleet og aktiveres når starteren er skjøvet. Når signalet er sendt, begynner den hvite ledningen mater strøm til kontakten, slik at den lyser lampen.