Hovudside

Sikreste Pillow Fill

by Walther

Sikreste Pillow Fill

Du trenger ikke å kjøpe den høyeste priset pute for å få en trygg, kvalitetsprodukt. "Consumer Reports" Forskerne fant at den dyreste pute i hver fylling kategori var ikke nødvendigvis den beste eller mest komfortabel pute. Det tryggeste putefyll avhenger av behovene til hver enkelt bruker puten. Små barn og personer med ortopediske problemer eller allergier har spesielle behov. Selv sove posisjon påvirker type pute som er tryggest for brukeren.

Spedbarn og små barn


Barn som er yngre enn 2 år bør ikke bruke en pute på grunn av risiko for kvelning. Selv om en pute ikke er nødvendig for en smårolling, den sikreste putefyll for en smårolling er en fast syntetisk materiale, slik som skum. Hvis barnet sover fortsatt i en krybbe, velger en liten pute, lik de som flyselskapene bruker. Ikke bruk myke puter eller fjær puter for en pjokk. Myke puter kan forårsake død ved kvelning.

Ortopediske Problemer


Feil type pute kan forstyrre søvnen til personer som har rygg eller nakke problemer. Som pute er det tryggeste for noen, avhenger av hva som gjør henne komfortabel på en spesiell kveld. Vanligvis er imidlertid en fast pute best når støtten er nødvendig. En latex fylling innpakket i behagelig bomull batting kan gi den lengste levetid støtte. Selv fjær eller skum puter tilby støtte i starten, kan de miste sin fasthet etter et par måneder.

Allergier


Personer med allergi mot pute materialer varierer i sine følelser. Ned eller fjær puter forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Hvis noen reagerer på ned eller fjær puter, men som deres følelse, deretter ned eller fjær puter garantert som allergi finnes alternativer. Gummi eller latex puter ofte avgir en kjemisk lukt mens de er nye. Hvis enkeltpersoner er kjemisk følsom, naturlig ned eller fjær puter er tryggest for dem. Mange mennesker er allergisk mot støvmidd, som bygger seg opp over tid i puter. Et minne skum pute er mindre attraktiv for støvmidd enn andre typer pute fylling. Omslutter en pute i en midd-proof dekke vil bidra til å holde det trygt fra midd.

God natts søvn


Den sikreste puten for en god natts søvn avhenger av sovestilling. En tynn pute med mindre fylling er ofte best for folk som sover på ryggen. Personer som sover på deres side vil sove bedre med en pute som har en fast fylling, for eksempel lateks eller tett skum. Side sviller krever en fast støtte for området mellom siden av hodet og skulderen. Folk som sover på magen bør velge en pute med flat fylling. I tillegg kan mage sviller forhindre ryggsmerter ved å sette en pute under magen.