Hovudside

Bevilge penger for Oppussing

by Walther

Mesteparten av tilskuddet penger for hjem forbedring kommer fra den føderale regjeringen. Generelt sett, den føderale regjeringen ikke pris gi finansiering for hjem forbedring direkte til enkeltpersoner, med spesielle unntak for funksjonshemmede veteraner og katastrofeofre angitt nedenfor. I stedet, US Department of Housing og Urban Development Community Development Block Grant Program gir statlige og lokale myndigheter med støtte for disse behovene. Påfør direkte til din by, stat, eller lokale myndigheter om tilskudd for hjem forbedring.

FEMA Disaster Assistance


For folk i føderalt erklært katastrofeområder, for eksempel i områder rammet av orkanen Katrina, kan FEMA gi penger for midlertidig bolig, reparasjon, erstatning eller permanent boligbygging. Besøk http://www.fema.gov/assistance/process/assistance.shtm for informasjon.

For funksjonshemmede Veterans


Hvis du er en funksjonshemmet veteran med en service-tilkoblet uførhet, kan du kvalifisere for den spesialtilpassede boliger (SAH) Grant Program tilbys av Department of Veterans Affairs. For å være kvalifisert for dette programmet, må din funksjonshemming være total og permanent samt koblet til militærtjeneste. Tilskudd på opp til $ 60,000 administreres gjennom dette programmet. SAH bevilge penger er ment å brukes til bygging og ombygging av boliger med ramper, funksjonshemmede-tilgjengelige bad, utvidet garasjer og døråpninger og andre funksjoner som gjør hjemmet tilgjengelig for funksjonshemmede veteran. For mer informasjon, besøk http://www.homeloans.va.gov/sah.htm .

MS-pasienter


Hvis du har blitt diagnostisert med multippel sklerose, kan økonomisk bistand for spesielt adaptive Oppussing være tilgjengelig fra din lokale kapittel av National MS Society. Vennligst se link i Resources.