Hovudside

Hvordan å rengjøre med en Steamer

by Walther

Hvordan å rengjøre med en Steamer

Som "grønn" living har blitt populært og en prioritet i mange hjem, er bruk av damp apparater for rengjøring på toppen av listen. Enten håndholdt eller gulvmodell, disse mektige rengjøringsmidler er kompakt, bruk kun vann fra springen og skåne våre organer fra skadelige kjemikalier. Steam er veldig varmt (250-280 grader F.) nok til å rense og desinfisere overflater du ønsker å rengjøre. Også, hvis allergi plage familien din, hjelper damp damp for å kvitte hjem støvmidd, mugg, sopp og bakterier.

Bruksanvisning


•  Les bruksanvisningen som følger med dampbåt for grunnleggende oppstartsinstruksjoner og for å bli kjent med verktøyene som følger med apparatet.

•  Fyll tanken med vanlig vann fra springen og forsegle toppen. Plugg enheten inn til en elektrisk kilde og vente på damp skal vises. Noen enheter varme raskt, i mindre enn et minutt. Dampen inne i enheten vil da løse ut ved høyt trykk. Sikte på overflaten du ønsker å rengjøre og trykk på avtrekkeren; fortsetter inntil skitt eller sot er løsnet. Enten du bruker en bærbar dampbåt eller gulvmodell, flytter dampbåt rundt i en bevegelse som passer best til den type rengjøring du gjør (enten opp og ned eller frem og tilbake). Bruk brede strøk for normal rengjøring og desinfisering. For en gjenstridig flekk, jobbe i et lite område å bevege oss ut til overflaten er fri for smuss. Dampvaskere krever mindre skrubbing og er lettere for folk med leddgikt.

•  Tørk opp løsnet smuss og overflødig fuktighet med en klut. For gulv rengjøringsmidler, plasserer en microfiber pad på hodet av enheten. Fortsette som om du brukte en støvsuger på gulvet. Kluter og microfiber pads kan bli kastet inn i vaskemaskinen etter hver bruk.

•  Bruk damp renere for rengjøring i hele huset. På kjøkkenet, vil dampen rense alle tellere, hvitevarer og fliser. Steam er en stor avfettingsmiddel, så det er en fantastisk rengjøringsverktøyet for sotete områder og eksos hetter. Damp fjerner såpe buildup på baderomsinnredning og dusjdører. Rengjøring av gulv med damp gjør det enkelt å fjerne flekker og skrapemerker.

•  Koble enheten fra strømkilden når du er ferdig. Vent til apparatet er avkjølt og trykket har gått ned før du åpner tanklokket.

Tips og advarsler


  • Hold ansikt og bar hud bort fra dampen da det kan føre burns.Keep barn og kjæledyr borte fra steamer.Steam er ikke anbefalt for utette tregulv.