Hovudside

Hjem rettsmidler for å bli kvitt mus

by Walther

Mus krypende rundt hjemmet kan være en motbydelig syn. Men for noen mennesker, drepte de små gnagere kan være enda mer motbydelig. Hvis du ikke er glad i knipser en mus er tilbake i to, kan du prøve å bli kvitt dem ved hjelp av mange hjem rettsmidler. Det viktigste er å eliminere eventuelle innganger at mus kan krype gjennom. Når du gjør det, kan du jobbe med å bli kvitt de som allerede er i ditt hjem.

Opprettholde rommet


Forsegle opp all maten i lufttette beholdere og kaste søppel i sterke, lukttette beholdere. Mus spiser mange typer mat, selv Dyremat, men de elsker nøtter, frø og korn. Sørg for å søke i alle kriker og kroker i huset ditt for smuler, søl og søppel. Hvis du har et kjæledyr, holde maten i forhøyede boller og være på vakt mot søl.

Bortsett fra rengjøring av alle mat kilder, organisere noen rotet som mus kan gjemme seg i. Mus er i huset på jakt etter mat, men de liker ikke å være i åpne områder. Hvis du kan eliminere alt rotet som fungerer som hjem for mus, kan du gjøre huset ubehagelig for dem.

Forsegle Up Holes


Når du ren og organisere huset ditt, må du forsegle alle mulige innganger for mus. Hvis du kan skli en blyant gjennom åpningen, er det stort nok for en mus å presse gjennom. Du kan bruke noen caulk å forsegle hullene i veggene, bord opp store hull med vedkubber og ting stålull inn i de mindre sprekker og hulrom. Mus vil fortsette å komme inn i huset ditt hvis de har en inngang. Bare rydde opp er ikke nok til å hindre dem fra å besøke. Når du kan stoppe dem fra å komme inn i ditt hjem, eliminerer de som allerede er der vil være mye mer effektivt.

DIY Bowl Trap


Du kan enkelt lage en mus felle ut av en høy bolle og noen husholdningsartikler. Dekk innsiden av bollen med smør, fett eller olje og legg en velsmakende godbit i midten. Ost og peanøttsmør fungerer veldig bra. Plasser et stykke papp for å fungere som en rampe i bollen. Når mus hoppe i bollen for å få godbiten, vil de ikke være i stand til å komme seg ut igjen. Du vil da ha til å råde over musen, som fortsatt vil være i live, i en utendørs søppelcontainer.

Pet Predators


En hund eller katt kan virkelig bidra til å utrydde din gnager problem. Hvis du kan få en katt som er trent til å jakte gnagere (kalt en mouser), vil det være en stor ressurs for å hjelpe bli kvitt mus som har kommet inn i huset ditt. Noen hunder er også utmerket på jakt mus, og barn ugler kan spise opp til 15 mus en natt. Du trenger en lisens til å eie en ugle som kjæledyr, men du kan lage et reir i hagen din og prøve å lokke dem inn på din eiendom.

Mint


Peppermynte olje er en naturlig avskrekkende for mus fordi lukt er for sterk for dem. Dypp noen bomullsdotter i peppermynte olje og legg dem på steder der du har sett mus løper rundt, samt eventuelle innganger. Du kan også vokse peppermynte planter rundt huset for å holde gnagere unna.