Hovudside

Peel & Stick Beskyttelsesbelegg

by Walther

Skallet og stokk beskyttende belegg kan bli funnet på mange elementer. De fleste mennesker har en ren beskyttende belegg på sine mobiltelefoner som lett kan fjernes. Men skallet og stokk belegg også er laget for Windows, som isolasjon, og over flis eller til og med kritt styrene.

Skrell og Stick Surface Coatings


Nomaco Isolasjon sier at beskyttende belegg laget av hvit vinyl og akryl vann gir lengre beskyttelse mot forringelse av ultrafiolette stråler. Nomaco antyder også at skallet og stokk beskyttende belegg med lim fungerer også som isolasjon. Den beste måten er å bruke belegget til en ren og tørr overflate slik at limet er fortsatt intakt. Vinduer og dører er kandidater for denne prosedyren. For større flater, kan ved hjelp av en pensel, rull eller tørking spray være gunstig.

Skrell og Stick Hvite Boards


Kritt styrene og svarte tavler i skolen ofte er utdatert, mye og farget. Avskjerminger som skallet og stokk er en måte å dekke eksisterende boards eller opprette nye på veggene i klasserommet. Selskaper som min hvite Boards og Hvite brett osv beskrive dekker som selvklebende porselen skins. Dekslene har et beskyttende belegg, samtidig som den tilbyr beskyttelse til veggen eller før styret at det dekker.

Skrell og Stick fliser


Gulv og vegger er dyrt å dekke, spesielt hvis de er utdaterte eller behov for store reparasjoner. Det er fliser tilgjengelig som er laget for å løsne og feste. Flisene selv bli beskyttende belegg til enhver vegg eller gulv. På selve skallet og stokk fliser, det er et beskyttende belegg som gjør det vann og varmebestandig. Du bør rengjøre overflaten før du skrelle og stokk flisen, og du kan fjerne flis med en hårføner.

Skrell og Stick Verne Phone Deksler


Det er mobiltelefonen skallet og stokk beskyttende belegg som kan gjøres ut av karbonfiber, plast eller silikon. De kan være dekorative eller fast stoff. De hovedsakelig avverge skader og riper på overflaten og skjermen på enheten. De kan kjøpes fra mobiltelefon selskaper, butikker eller nettbutikker.