Hovudside

Bruker for eukalyptustrær

by Walther

Eukalyptus treet vokser nå på slike steder som Sør-Amerika, Europa, India og den sørlige USA etter sin vellykkede introduksjonen fra sin opprinnelige Australia. Trærne har flere bruksområder i tillegg til å være en viktig kilde til mat for koala bjørn, som bruker sine blader.

Effekter


Det faktum at eukalyptustrær trenger store mengder med vann for å vokse gjøre dem en perfekt tre å plante på steder der malaria er utbredt. Eukalyptustrær bidra til å tørke ut myrlendt bakken ved å suge i fuktighet gjennom sine røtter.

Spesifikasjoner


Eucalyptus tre kan motta en polert finish. Som kombinert med sin hardhet gjør det ønskelig tre for slike ting som skipsbygging, konstruksjon av dokker og hjem interiør treverk.

Betraktninger


Den indre bark av eukalyptus er en kilde til fiber som australiere benytte for å gjøre papir og ledningen. Aussies bruker også eukalyptus for drivstoff kilde og verdi barken for tanning formål.

Eucalyptus Oil


Bladene av eukalyptustrær har en form for olje i dem som gjør dem til en viktig ingrediens i slike typer ting som antiseptiske midler, deodoranter og sentralstimulerende midler.

Funksjon


Eukalyptustrær er flotte prydtrær og er nyttige i forming vindfang.