Hovudside

Hva er et Tomato Greenhouse?

by Walther

Hva er et Tomato Greenhouse?

En tomat drivhus er en temperatur, lys og fuktighet-kontrollert miljø der en tomat grower kan gi ideelle forhold for planter å lykkes. Tomat veksthus tillate dyrkere å gi høsting av tomater ut av sesongen og for å dyrke tomater i en rekke voksende medier.

Historie


Tomat veksthus har blitt produsere tomat avlinger i USA i flere tiår. De ledende stater i drivhus grønnsaksproduksjon er Arizona, California, Colorado, Florida, Ohio, Pennsylvania og Texas --- hver med mer enn 1 million kvadratmeter i produksjon.

Fordeler


Voksende tomater i et drivhus gjør at bøndene kan kontrollere lys og temperatur i regioner der tomater ikke vokser på enkelte tider av året. Ved å dyrke innendørs, kan klima dyrkere selge tomater når tradisjonelle utendørs dyrkere er bare begynnelsen for å så sine frø.

Betraktninger


For profilerte vekst, tomater krever en betydelig mengde av lys og temperaturer som ikke faller under 60 grader. Drivhus tomater kan dyrkes i en rekke jord baser, alt fra vannkultur til over bakken torv moss planters. Ifølge Bob Anderson ved University of Kentucky, kan tomater bli plantet i veksthus på rad for en to-harvest system, med variasjon avhengig av lokalt klima.

Potensiell


Drivhus tomat dyrkere har potensial for enorme fortjenester ved å tilby kunder med tomater ut av sesongen. De som vokser økologiske tomater har også potensial for profitt i nisjer, for eksempel lokalt dyrket kooperativer og bønder markeder.

Advarsel


Sykdommen kan bli et problem i kontrollerte landbruks miljøer som tomat veksthus. Planter må overvåkes for sykdommer som blad mold, mugg eller tomat mosaikk virus, som de kan raskt spre seg og ødelegge en avling hvis forholdene blir ideell for vekst.