Hovudside

Slik fjerner Super Glue Fra Cultured Marble

by Walther

Super Glue er en av de mest effektive lim for prosjekter som krever spesielt festninger. På grunn av innholdet av denne forbindelsen, stivner superlim på overflater og skaper et utrolig solid bånd, i motsetning til de fleste andre husholdnings lim som beholder en klissete. Dette gjør limet spesielt utfordrende å fjerne fra glatte gjenstander som helstøpt marmor, som brukes oftest for bad vasker, dusjer og benkeplater.

Bruksanvisning


•  Beskytt hendene med gummihansker. Hell en liten mengde aceton på en klut eller en bomullsdott. Tørk det berørte området med aceton til limet begynner å mykne, men vær forsiktig så du ikke søler på resten av marmor som overdreven aceton kan anløpe den.

•  Løft forsiktig superlim med en plastskrape ved hjelp av en moderat mengde press. Pakk de løse biter av tørket limet i et papirhåndkle og kast dem.

•  Vask overflaten av helstøpt marmor med en passende husholdningsrengjøring produkt for å fjerne eventuelle rester av lim.

Tips og advarsler


  • Spiker-polish fjernere er ofte sammensatt utelukkende av aceton.
  • Arbeid i et godt ventilert område for å forhindre inhalering farlige mengder aceton. Holde et vindu åpent om marmor overflaten er innendørs.