Hovudside

Slik fjerner en tappekran Compression Fitting

by Walther

En kran har flere kompresjons beslag rundt basen, og når de slites ned, er det på tide å bytte dem. Fjerne beslag krever demontering av kranen din, slik at du kan få tilgang til montering og skyv den av. Den vanligste montering er O-ringen, som ligger rundt patronen av kranen. Ta av denne delen vil kreve noen spesialverktøy, men det tar bare omtrent en halv time å fullføre oppgaven.

Bruksanvisning


•  Steng av vanntilførselen for å stoppe vanntilførselen til kranen. Lukke enten pipe ventiler under vasken på kranen eller hjemmet vannledning nær varmtvannsberederen.

•  Ta av lokket på kranen håndtaket og skru håndtaket skruen under hetten med en umbrakonøkkel eller en stjerneskrutrekker, hvis skruen er en Phillips-head skrue. Skyv håndtaket av kranen ved å trekke tilbake på håndtaket; det vil gå av når håndtaket skruen er helt ut.

•  Ta escutcheon, eller trimme plate, off ved å skru ut skruene i platen og spratt den av. Skyv ut trimmehylsen med hendene.

•  Fjern O-ringen klemring tilkobling under ermet ved å skyve den av kassetten. Bruk hendene eller en skrutrekker for å forsiktig lirke dette fra hele kassetten.

Tips og advarsler


  • Slik bytter du montering, bare trykke på en ny en over kassetten og deretter montere kranen.